|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 7:28 am Naslov sporočila: |
|
|
V omenjeni seminarski nalogi so zahtevane tudi velike začetnice na začetku stavka.
Da ne pišem še naprej, zahtevana so vsa slovnična pravila, oblika seminarske naloge in podobno.
Predloge seminarskih nalog lahko najdeš na internetu, začneš pa kot vedno z naslovnico, potem se to nadaljuje s kazalom in naprej po poglavjih, oziroma: uvod, jedro in zaključek, vmes in/ali na koncu dodaš načrte, tabele, grafe in fotografije...
Kako točno se lotiti seminarske, pa je najbolje narediti tako, da poiščeš nekaj seminarskih in si jih ogledaš in prebereš, potem pa nekako po najboljšem vzorcu narediš sam, vzorec si lahko zamisliš tudi iz več različnih seminarskih nalog, pač pobereš delne vzorce, ki se ti zdijo najboljši in najprimernejši.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 7:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Pa še tako mimogrede. Na vegovi sta zagovora ponavadi dva. Eden pred slavistom in nato še eden pred komisijo.
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kdenik Član

Pridružen-a: Sre 07 Okt 2009 18:00 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.08 Kraj: Loška dolina
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 8:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me s čim bi bilo najprimernejše pričeti jedro. Mislim, da bi bilo najbolje začeti z opisom izdelka in nato s postopkom izdelave izdelka. Če pa ima kdo kakšno boljši predlog pa ga bom zelo vesel.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
kdenik je napisal/a: |
... bom pa pogledal primer diplome in upam, da mi bo v pomoč. |
Si pogledal?
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kdenik Član

Pridružen-a: Sre 07 Okt 2009 18:00 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.08 Kraj: Loška dolina
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem pogledal nekaj primerov. Dobil sem kar nekaj idej, a bi jih rad čim več, da lahko potem izberem najboljše.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2012 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tule imate moje poročilo. Vse je bilo ocenjeno z odlično. Ni pa čisto zadnja verzija, ker so bile še kakšne manjše slovnične napake odpravljene in slike posodobljene.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Detektor dima in plinov.pdf |
Velikost datoteke: |
5.74 MB |
Downloadano: |
41 krat |
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
IXA Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 22:20 Prispevkov: 91 Aktiv.: 0.48 Kraj: Bizeljsko
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Tule imate moje poročilo. Vse je bilo ocenjeno z odlično. Ni pa čisto zadnja verzija, ker so bile še kakšne manjše slovnične napake odpravljene in slike posodobljene. |
Zares odlično!
Igor
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Primož, lepo narejeno.
Edina stvar, ki me je res zmotila je to, da senzorja plinov, ki je v bistvu glavni element vezja, na shemi praktično ni videti. Ena mala škatlica je stisnjena tja k LCD prikazovalniku. Rajši bi videl, da je 3x večja škatlica in da dobi svoj prostor na shemi, saj je to ključni elenet.
Sicer pa lepo izdelano.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pohvale in komentarje. Je bila kar ena lepa izkušnja.
Se je pa zgodilo, da so se spotaknili ob angleške napise na izsekih podatkovnih listov. Pri večini tega in tudi pri meni na srečo ni bilo. Je slavist rekel, da to ni njegovo področje in se v to ne bo utikal, kar je tudi edino prav.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem izbrskal še verzijo, ki je bila oddana. Ker ne morem urediti pripenjam tukaj. Je pa bilo dodanih tudi še nekaj dodatnih slik.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Detektor_dima_in_plinov.pdf |
Velikost datoteke: |
5.86 MB |
Downloadano: |
42 krat |
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blay44 Član

Pridružen-a: Ned 19 Dec 2010 18:17 Prispevkov: 604 Aktiv.: 3.42
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čestitam!
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni