|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mznida Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.52 Kraj: Prlekija (JN86BN)
|
Objavljeno: Ned Apr 22, 2012 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mare, hvala za slike.
Branez. Glede komentiranja sem vse razložil v mojih prejšnjih postih (posebej v prvem). Kako ste si to razlagali posamezniki pa jaz ne morem kaj dosti pomagati.
Nekaterih ta "omejitev" ni motila, pa so prišli.
Sicer pa je na zgornji povezavi še kar dobro opisano vse kar smo videli, vendar je v živo le v živo. _________________ 73 de S56RIR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Apr 22, 2012 12:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem pač dobil tak vtis, potem ko pa sem prečital samo hvaljenje vodsta, se mi je še bolj to dozdevalo. Pač pomota. Pa ne misliti da sem proti takim elektrarnam. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.90
|
Objavljeno: Ned Apr 22, 2012 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Takšno elektrarno na bioplin bi morala imeti vsaka večja fekalna čsitilna naprava. Koruza za biplin??? A ni to malo mimo, če vemo, da ima slovenija manj kot 40% samooskrbo z hrano.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni