|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Vladek Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 14:11 Prispevkov: 111 Aktiv.: 0.47 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sre Maj 31, 2006 11:36 am Naslov sporočila: Siol in razvezan dostop |
|
|
Stvar je takšna.
Na siolu sem vprašal, ali je pri nas možen razvezan dostop do ADSL ter Siol telefonije. Odgovor je bil negativen, češ, da tehnologija to ne omogoča.
Možen pa je nerazvezan dostop do ADSL- Siol, telefonija pa bi bila Telekomova.
Zdaj mi pa ni jasno, ali me "nategujejo", saj gre takorekoč za isto firmo, ali pa je dejansko temu tako.
(Saj bi šel na T-2, pa ga pri nas še ni.)
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sre Maj 31, 2006 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nevem kako je to v centrali na katero si priklopjen rešeno, pri nas (Murska Sobota - centrala na Lendavski ulici) je to mogoče. Imam razvezan dostop. Torej siol-adsl,siol-telefonija. Internet dela kot mora z telefonijo pa so problemi. Problemi v smislu šumov ko kaj downloadam/uploadam na internetu. Stvar bi se naj ta teden resila samo bomo videli kako bo.
Nazadnje urejal/a mujo Čet Jun 01, 2006 7:22 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70784.61
|
Objavljeno: Sre Maj 31, 2006 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni