www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nova domena in lokacija foruma
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 10, 2006 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni je GMT+2. Ta post sem napisal ob 11:52 (NTP sinhroniziran cas).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
CarpeDiem
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24
Aktiv.: 1.41
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 10, 2006 1:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Moj predlog je (če prav vem da frenki ni zato), da eden iz med vaju odpre en račun za prostovoljno neobvezno "članarino". Na tak način bi vsaj zbrali za stroške za podaljšanje domene. Imena tistih, ki bi kaj prispevali se ne bi objavljalo na forumu. Prav tako ne bi imeli kakih ugodnosti pred tistimi brez prispevka. Šlo bi zgolj za PROSTOVOLJNE prispevke.

Osebo bi bil pripravljen finančno pomagati. Če nas par zbere za HD, pa bi že nekaj bilo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.32

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 10, 2006 2:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

IMHO dela dosti bolje kot prej.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 8:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Deluje naravnost SUPER
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
panasonic
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13
Aktiv.: 1.67
Kraj: med Notranjsko in Primorsko

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
panasonic je napisal/a:
V mojem profilu imam nastavljeno GMT+2uri ( slovenija- poletni čas), kar mislim, da je pravilno. Ko nisem prijavljen so časi pravilni, ko pa se prijavim se spremenijo!
Do danes tega nisem opazil.

Je pravilno (jaz imam isto in je z uro tako, kot sem napisal - 5 minut zamika). Res nenavadno. Kako pa je nastavljena vasovna cona takrat, ko nisi prijavljen (to vidis na dnu strani) ?

Ko nisem prijavljen, mi piše GMT in kaže 2 uri v minus ( in še tistih 5 min),ko pa se prijavim je GMT+2 in točna ura( ..in tista malenkost).
Bom sedaj pri tem postu videl, če je kaj drugače.

edit: vidim, da je v redu!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni