|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Mar 04, 2004 1:37 pm Naslov sporočila: Tiskalnik HP Deskjet 6127 - koliko listov z eno kartušo ? |
|
|
V podjetju bi na eni lokaciji - ca 10 delovnih mest potreboval mrežni tiskalnik.
Zanimiv mi je zgoraj omenjen. V tehničnih specifikacijah je omenjeno tam do 5000 listov mesečno. Tiskalo pa se bi ca 2/3 tega. Zanima me, če ima kdo ta tiskalnik. Kaka je poraba tinte? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Mar 04, 2004 1:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
V firmi jih imam nekaj tega tipa. Lahko rečem, da poraba ni pretirana nimam pa podatkov o izpisanih straneh z eno kartušo, ker precej varirajo glede na vsebino izpisov. Printer je sicer tako neproblematičen, da ga postaviš in pozabiš. Za dodajanje papirja in menjavo kartuš pa skrbijo uporabniki sami. Skratka, moram reči, da sem kar zadovoljen z njimi.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni