|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 5:11 pm Naslov sporočila: I: pomočnik - elektronik, mehatronik (RLS) |
|
|
V podjetju RLS rabimo novo delovno silo. Za pomoč na projektih novih absolutnih enkoderjev: AksIM in LinACE
Za začetek bo sestavljenje in testiranje prototipov. Se pravi, vezano nekje med razvojem in proizvodnjo.
Stopnja izobrazbe ni tako pomembna kot zanesljivost, iznajdljivost, dobro timsko delo ter spretni prsti.
Zaželjeno je osnovno poznavanje Altiuma, praksa pri spajkanju (SMD), osnove programiranja mikrokontrolerjev, nekaj malega mehanike. Office in podobno je že samoumevno.
Možnost je zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo.
Plača bo povsem odvisna od pokazanih spretnosti.
Delo je od 8h do 16h, včasih tudi malo čez (če je "panika").
Lokacija dela je Industrijska cona Komenda (Vodice) - med Ljubljano, Kranjem in Domžalami.
Delodajalec je RLS merilna tehnika d.o.o.
Šef bom pa jaz osebno.
Ponudbe sprejemam na ZS.
Poleg opisa znanja in veščin me zanimajo tudi zadnji projekti.
Uraden CV (življenjepis) tudi prav pride.
p.s. Nekadilci imajo prednost. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding 
Nazadnje urejal/a aly Ned Okt 07, 2012 12:24 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
besoft Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22 Prispevkov: 585 Aktiv.: 3.64 Kraj: Žižki - Prekmurje
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
kako mamljiva ponudba..žal sem predaleč..čisto v kljunu matere kure.
Škoda  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 7:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odlična prilika za selitev v bolj urbano okolje
Jaz se selim vsake par let in nič ne škodi. V Kranju so stanovanja dokaj poceni, v Vodicah pa se gradi novo naselje stanovanjskih hiš. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Wrecker Član

Pridružen-a: Pet 11 Feb 2011 22:43 Prispevkov: 254 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Pet Okt 05, 2012 2:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Odlična prilika za selitev v bolj urbano okolje
Jaz se selim vsake par let in nič ne škodi. V Kranju so stanovanja dokaj poceni, v Vodicah pa se gradi novo naselje stanovanjskih hiš. |
Ali iz tega lahko sklepamo, da bo pričakovana plača dovolj velika za prihraniti dovolj denarja za eno hišo v tem stanovanjskem naselju ali vsaj za stanovnaje v Kranju?
Upam, da vsaj tole ni offtopic. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
majstr2 Član

Pridružen-a: Sob 29 Sep 2012 0:12 Prispevkov: 40 Aktiv.: 0.26 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Okt 05, 2012 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najnižja urna postavka ki ste jo pripravljeni ponuditi?
Najvišja urna postavka ki ste jo pripravljeni ponuditi? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Sob Okt 06, 2012 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
majstr2 je napisal/a: |
Najnižja urna postavka ki ste jo pripravljeni ponuditi?
Najvišja urna postavka ki ste jo pripravljeni ponuditi? |
Najprej se pogovarjamo o delu, šele potem o plači.
Če te najprej zanima plača, potem žal ne pašeš v moj izbor.
Plača se dinamično prilagaja pokazanim sposobnostim. Jaz sem bodoči sodelavec, ne delodajalec. Zato nimam podatka o plači, povem pa, kakšnega sodelavca želim.
Ko bo kandidat prišel na razgovor, se bo ustavil še v kadrovski, kjer bo izvedel vse, kar rabi vedeti. Od plače do hišnega reda. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Pon Okt 15, 2012 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za poslane prošnje.
Oglas je zaključen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni