|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pet Okt 26, 2012 11:05 am Naslov sporočila: medeninasta pusa |
|
|
Zivjo!
Zanima me ce ima kdo struznico doma in bi mi kdo lahko na hitro izdelal eno medeninasto puso. Zunanji premer bi bil 22mm. Notranji pa 18.5, ampak je malenkost konicen in moram se tocno pomerit.
lp,
David _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Okt 26, 2012 9:11 pm Naslov sporočila: Re: medeninasta pusa |
|
|
red_mamba je napisal/a: |
Zanima me ce ima kdo struznico doma in bi mi kdo lahko na hitro izdelal eno medeninasto puso. |
Ehhh... imam stružnico, ampak mislim, da bi bilo vseeno bolje, če se s tem obrneš na koga, ki je bližje tebi, po možnosti v Oxford-u. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Okt 26, 2012 9:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Oxfordu nimajo stružnic!  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Sob Okt 27, 2012 11:07 am Naslov sporočila: Re: medeninasta pusa |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Zanima me ce ima kdo struznico doma in bi mi kdo lahko na hitro izdelal eno medeninasto puso. |
Ehhh... imam stružnico, ampak mislim, da bi bilo vseeno bolje, če se s tem obrneš na koga, ki je bližje tebi, po možnosti v Oxford-u. |
ne rabim v sloveniji narjeno  _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Okt 27, 2012 11:15 am Naslov sporočila: Re: medeninasta pusa |
|
|
ne rabim v sloveniji narjeno  |
Ja saj to ti pravim. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni