|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.61 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pet Nov 23, 2012 1:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vprašanje koliko časa bodo 3 delovale. Po mojem boš kmalu na dveh. Če je regulacija s tranzsitorji, se samo zamenja glavna dva z nadomestki in stvar deluje tako kot se zagre, je pa v osnovi zgrešena.
Kje je regulator pa nebi vedel, ker ga nisem jaz odmontiral.
Šlo ja pa takole...
Najprej sem dobil regulator samo za pogledat, če je ok in seveda ni bil. Rekel sem kakšne tranzistorje je treba kupit, vendar ni bilo nekega interesa, saj so dobili rabljen regulator, ki pa je seveda čez mesec ali dva šel po gobe. Potem sem zamenjal tranzistorje in sedaj je seveda očitno ok.
Tako, da mogoče le ni tako težko za rastavit, če ga je n krat odstranjeval. Je pa verjetno odvisno od modela. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni