|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekoč je sosed imel isto težavo. Odprl sem pokrov in ločil osovino programatorja od knofa. Zatem sem programator obračal da sem prišel do stopa in knof zaobrnil do stopa ter jih ponovno dal skupaj. Malo so se na knofu poškodovali plastični zobčki, rešil sem z lepilom in eno objemko čez in to je to. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.47 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako veš na katerem stopu je programator. _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Programator ima oznake ali številke. Vedno je doziranje, potem kuhanje, ispiranje itd... pred stopom je centrifuga. Poglej kaj je označeno na knofu, saj se da hitro razvozlati. Oračaš ga počasi korak za korakom (en korak, en klik). Pazi da vodo izvrže ven predno zažene centrifugo. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 59 minut