|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 3:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz pa sem mislil, da gre zares. Zadnje čase berem samo še neko prerekanje, ljudje so napadalni in nervozni in sem mislil, ah zdaj pa ima moderator vsega dovolj in je zadevo ugasnil.
Na prvo-aprilsko niti pomislil nisem dokler nisem videl te teme . Grozni ste  _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 4:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon je napisal/a: |
......
ljudje so napadalni in nervozni
..... |
Bila je polna luna! Sedaj pa je to že mimo.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo offtopic - ampak nekateri smo že malo zasvojeni s tem forumom. Sebe moram šteti zraven saj sem "n*asral" največ sporočil. Počasi se mi bliža VolkD. Sem pa včeraj malo gledal koliko uporabnikov je skušalo še preko takih ali drugačnih povezav priti na forum, ko je bil ta "down". Kakih 10 je vstrajalo čisto do konca . Bojim se, da bi kdo res padel v "apstinenčno" krizo, če bi ga res ugasnili. Po mojih informacijah je ob izklopu Mobisux-a (kdo se ga še spomni') moralo kar nekaj ljudi poiskati zdravniško pomoč. Res se je takoj pojavil Alter, ki je prenesel praktično celotno bazo a žal veliko aktivnih uporabnikov Mobisuxa se tam ni nikoli prijavilo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 4:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem že iskal.... _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 4:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brane, dobro da si še stare šole, konoplja, ne pa neka plastika  _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker sem domneval, da to ne more biti res sem zgolj iz radovednosti poizkušal priti do foruma, kar mi je tudi uspelo, a ste to luknjo kmalu zakrpali. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kukrkdu Član

Pridružen-a: Sob 20 Okt 2012 10:19 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.15 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
v teh časih hec mora bit.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
geier Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 1:58 Prispevkov: 278 Aktiv.: 1.17
|
Objavljeno: Sob Apr 06, 2013 11:56 am Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
takšna prvoaprilska se meni zdi smešna prav toliko kot se starejšemu, že rahlo senilnemu človeku zalepiti ključavnico. Če je bilo to opozorilo, da forum ni zastonj ali kakorkoli, bi bilo bolj koristno na vidno mesto napisati obvestilo o prostovoljnih prispevkih, kot je to včasih imel tukaj nerazumno osovraženi shrani_si (in sem mu poslal takratnih 1.000 SIT) . |
Mene so netegnili, da bo nova vlada ukinila velko noc.
A ves kaksno skodo sem imel od tega, ker sem to najprej verjel.
NOBENE.
Pa nategatorji ?
Ja smejali so se, kaj pa drugega
Super, samo da je dobra volja
Dec, pridi dol z drvesa, se bomo naprej igrali  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni