|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
silvo22 Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 18:25 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.82 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Tor Apr 09, 2013 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fu63N je napisal/a: |
Najprej bi se vsem lepo zahvalil za uporabne povezave in nasvete.
Glede tistega 700mm hoda Z-osi sem ugotovil da je brca v temo. Dvomim da bi mi uspelo naredit dovolj togo stvar na taki razdalji. Bom šel raje v drugo smer in bom uporabil dvižno mizo če bo potreba za take višine.
. |
Lej. Vse je odvisno od nasprotnega moštva. Ako greš brcat proti Barceloni boš zagotovo brcal v temo.
A si videl kdaj velikanske stroje ki prav lepo delujejo čeprav visijo v luftu?
Enega takega ima Seaway, pa še kakšen se najde v naši bližini.
Največ pri vsem tem pa ima, kot že večkrat rečeno, zaloga evričev temu namenjenih.
Če fond dovoljšen se da vse narediti. _________________ http://www.youtube.com/user/hscncmachines |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fu63N Član

Pridružen-a: Čet 18 Okt 2012 9:52 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Sre Apr 10, 2013 2:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
silvo22 ... to kar si ti napisal je vse res in se popolnoma strinjam s teboj, da se da večino stvari v današnjih časih naredit, le denar potrebuješ.
Jaz iščem cenejše rešitve in mislim da je ceneje izdelek "podložit" kot imeti tak velik hod roke. Sem pozabil dodati, da med obratovanjem ne potrebujem tako velikega hoda Z-osi ... potrebujem samo na začetku za nastavit, potem pa bo stroj deloval v območju od 100 - 200 mm (Z-os).
Lep pozdrav,
Bojan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni