|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
binemm Član

Pridružen-a: Čet 23 Feb 2006 13:10 Prispevkov: 29 Aktiv.: 0.12
|
Objavljeno: Pet Sep 08, 2006 4:27 pm Naslov sporočila: Programi za izdelavo enopolnih shem elektro inštalacij ??? |
|
|
Mene pa zanima katere programe uporabljate za risanje enopolnih shem.Sam sicer za risanje vezalnih shem uporabljam WSCAD,ki pa za risanje enopolnih instalacij ni najbolj primeren.
Zanima me tudi,kje na netu dobiti simbole za enopolne sheme? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.59 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Pet Sep 08, 2006 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Enako vendar verzija 5.5. Omogoča izdelavo načrtov, baze elementov, listo materiala, če so znani elementi, jih samo namečeš v omaro, da ti izriše dejanski izgled omere....zame osebno ni da ni. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Sep 08, 2006 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Načelom gre tudi z verzijo 6.0. Ravno nekaj dni nazaj sem jo testiral. Ima še določene težave tako da sedaj spet uporabljam verzijo 5.0. Drugače pa je program narejen isto, le da ima nekja dodatnih elementov. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni