|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6734 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 2:16 pm Naslov sporočila: Win XP in Coreldraw 8 problem |
|
|
Ob zagonu corela dobim okno z "Unable to add Office compatible entries to registry." Potem zadeva dela normalno naprej. Uporabnik je restricted user. Če zadevo poženem kot normalni uporabnik stvar dela b.p. Kakšna ideja, kako naj se znebim tega sporočila? User bi moral ostati restricted.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 10:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bi poskusil z Corel Draw 10 ali 11.
sam z 8 nimam izkušenj, baje da je bolj tako tako. Imam pa 10 inštaliral sem pa enkrat tudi 11 pa mi nekako ni bil všeč, saj mi ni ponujal nič kaj novega pa še bolj za xp se mi zdi da je narejen, tako da sem ostal na 10, je pa dovolj stabilen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6734 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko, da je tudi problem z verzijo, vendar bolj sumim nastavitve na XP. Mislim, da restricted preveč zapre registre. Verjetno bom moral iskat kateri ključ popravlja in ga odpret. Je pa žal tako, da nekaterim uporabnikom ne moreš pustit preveč, ker imaš potem probleme. Glede višje verzije pa je tako, da bi moral kupit nadgradnjo, zaenkrat v to ne bom šel, ker sicer produkt sam po sebi zadovolji potrebe.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 847 Aktiv.: 3.57
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2004 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz delam z 11. in deluje v redu.
LP Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2004 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če izpisuje takšne napake je sigurno krivo pomanjkanje privilegijev za pisanje po določenih mestih v registru.
Če bi vedel točno kaj hoče bi lahko register modificiral, samo bi moral vedeti točno kaj in kje popraviti.
Skoraj sigurno so to napako obravnavali na Corel-ovi domači strani, kjer bi moral najti tudi zdravilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni