|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
stbe Član

Pridružen-a: Sob 10 Sep 2005 12:25 Prispevkov: 155 Aktiv.: 0.65 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pon Maj 01, 2006 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Imam prijatelja, ki ima T2 že od decembra in mu nikakor ne deluje. No končno so ugotovili, da je parica 200m predolga in žal T2 ne bo deloval nikoli.
Sedaj pa razmišlja kaj narediti.
LP
Stbe |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Sep 18, 2006 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me, kako je s priklopi T-2 do današnjega datuma? V stanovanju v Ljubljani si moramo omisliti *DSL, prenesel bi tudi staro telefonsko številko. Predvidevam, da so se čakalne dobe že zmanjšale, več kot mesec ne bom čakal, zato me zanima če kdo ve, kolikšna je čakalna doba? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 18, 2006 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pravijo, da en mesec od podpisa pogodbe, praktično pa tudi do tri mesece. Če vzameš še IP telefonijo, je nekoliko hitreje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Sep 19, 2006 7:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Kot je povedal Slowfly. Ne vem sicer za Ljubljano, ampak v Ribnici pridejo iz Telekoma po cca. 1 tednu vse živo odklopit, nato čakajo 15 dni, obvestijo T-2, kateri v enem tednu tzadevo poštimajo. No vsaj pri meni je bilo tako. Zadeva mi pa deluje tako kot mora. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3362 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Tor Sep 19, 2006 8:12 am Naslov sporočila: Čakam |
|
|
Od 15.9. ko sem podpisal pogodbo za SiOL TRIO čakam.
Bom sporočil, kako bo.
K prehodu me je 'nagovoril' Telekom, ko je podražil telefonske storitve. SiOL TRIO ponuja brezplačne telefonske pogovore v omrežje Telekoma (do 10.000.- Sit, kar mi popolnoma zadostuje) in tudi mednarodne po 13.- Sit/min za Kanado je cena, ki se mi zdi zelo sprejemljiva. To je nižja cena, kot jo plačuje moj sin iz Kanade za klice v Ljubljano po IP telefoniji firme Vonage.
Računam, da bom stroške telefona, interneta in TV iz sedanjih 18.000.- Sit/mesec znižal na 12.500.- Sit (V kalkulacijo je vključen tudi RTV prispevek)
Kar se hitrosti tiče, nisem zahteven, saj imam le dva stara in počasna PC-a.
(Trenutno pravzaprav le enega, ker je mojega vzela strela.) _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni