|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2003 6:28 am Naslov sporočila: Virusi na pohodu :( |
|
|
Že dva dni me "bombandirajo" anitvirusni programi z obvestilom, da imam virus na računalniku. Gre za naslov silvo.straser@email.si Pošto hodim brat direkt na strežnik (nimam nastavljeno v outlooku) tako, da virus ne prihaja od mene. Če ima kdo moj zgoraj omenjen email v outlooku naj preveri PC !!!
Še nekaj naslovov od kot sem dobil obvestila - meni neznana očitno so tudi v imeniku okuženega PC-ja gatekeeper@EUnet.yu, bojan.homovec@tomos.si, mx3.email.si Tole sem dobil danes ponoči - ostale sem že zbrisal.
lp
Silvo
Nazadnje urejal/a Silvo Čet Avg 28, 2003 6:45 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2003 8:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Silvo,
tudi pri nas se nekaj podobnega dogaja. Dva uporabnika dobivata čudne maile iz nepoznanih naslovov. Bomo spremljali zadevo bolj podrobno. _________________ LP,
Boštjan M.
Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2003 12:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zgoraj v "Povezave" sem navedel povezavo Kabi.si. Tam najdete sveže novice glede črvov - slovensko.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2003 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz dobivam vse sorte sporočila o tem da sem poslal virus, še več pa takih, da sem dobil pošto, ki vsebuje virus, seveda je ta virus pobrisal še siolov poštni strežnik. Tudi tisto pošto, ki prihaja na naslov volja.net imam preusmerjeno na siol, tako da ne pomnim, kdaj sem nazadnje dobil virus s pošto. Seveda antivirus redno nadgrajujem kljub temu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni