|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
giantstormer je napisal/a: |
Tudi jaz se pridružujem tistim ,ki odsvetujejo Gericome. Ima ga namreč moj sosed in polovica firme. Sosed ima pol leta starega, ki ima slab sprejemnik za WLAN, slabo proizvajalčevo podporo, zadnjič ga ni ubogal touchad, zato mu sploh ne zaupa.
Na firmi imajo starejše, ki so imeli probleme z ohišji in diski. Druga polovica firme ima Solonote, ki so ravno tako šrot. Na nekaterih so se sčasoma začeli pojavljati odtisi tipkovnice na zaslonih, spet na drugih poka ohišje.
Svetujem, da preveriš tečaje in kvaliteto plastike (bolj kot je trdna, bolj je dovzetna za poke), predvsem pa je pomembna avtonomija baterije.
Sam bi se odločil za Fujitsu-Siemensa ali pa HP (kar se tiče cene), ali pa za Dell-a (zanesljivost, čeprav jih zadnje čase hecajo vžigi baterij), samo še nimam potrebe po prenosniku.
Upam da sem v pomoč.
LP |
Tisto z odtisom tipkovnice na displeju lahko potrdim, da se res dogaja. Na levi strani je na večini prenosnikov nekaj pod tipkovnico, ki jo napenja za nekaj milimetrov navzven... Ohišje pa je na srečo še celo.
So pa Tronote prenosniku podvrženi pokanju plastike na tečajih, pregrevanju komponent, ipd. (vsaj tista dva, s katerimi sem imel sam opravka sta imela težave s tem). _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole o "Tronote" zveni pa kot moje izkusnje s HPC Note ... bljak  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še vedno premišljujem kaj naj nabavim, a po vsej verjetnosti bom vzel enega izmed Acer prenosnikov. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 6:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še vedno nisem kupil notebooka. Sem v dilemi kaj izbrati. Med brskanjem mi je prišel pod oči tale . Kakšen se vam zdi, in kakšne izkušnje imate z izdelki MSI?
Hvala! _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2006 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa pravite na prenosnike ki imajo 14.1'' monitor? Mislite da je takšna zadeva premala, če bi človek hotel kakšno uro pisati v wordu ali čim podobnim ? _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2006 11:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
E.. glej, najbolje, da kupiš enega pri meni  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2006 11:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
trobida je napisal/a: |
Kaj pa pravite na prenosnike ki imajo 14.1'' monitor? Mislite da je takšna zadeva premala, če bi človek hotel kakšno uro pisati v wordu ali čim podobnim ? |
4+ leta nazaj sem kupil takega z 15.1". Kaj mislis kaksno je mnenje o manjsih (npr. 14") ? Noces tega, ce imas moznost, kupi nekaj vecjega z normalno diagonalo (4:3), ce ne, pa pac 16:9 (15.1" vs. 15.4" ali 17"). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Djurodrljaca Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31 Prispevkov: 393 Aktiv.: 1.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pon Okt 30, 2006 12:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš imeti prenosnik potem vzemi 14" z malo večjo resolucijo in naj bo čim lažji, če pa hočeš imeti "računalnik, ki ga lahko prenašaš", pa kupi kakšnega 15" oz 17". Imam prenosnika s 15.4" zaslonom (16:10) in sem z velikostjo zaslona zadovoljen, edini problem je prenašanje prenosnika dalj časa (npr. če nimaš avta in se voziš z avtobusom), ker lahko kmalu postane malo pretežak za ramo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni