|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Ch4N93 Član

Pridružen-a: Tor 21 Jun 2005 0:21 Prispevkov: 58 Aktiv.: 0.24 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pet Okt 06, 2006 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Operacija uspela - forum je nazaj
Pohvale za trud.
Če ni skrivnost, lahko nekdo napiše konfiguracijo prejšnjega serverja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Okt 06, 2006 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
A se hecate, ali res prej niste imeli RAID polja? (nekateri pravijo, da je softwareski raid boljši od hardwarskega)
Samo sem pa res pogrešal forum ta teden!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
A se hecate.......  |
Po bitki smo generali vsi....  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem se že spraševal kaj je s forumom. A hvala bogu je spet med nami.  _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 9:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Ch4N93 je napisal/a: |
Če ni skrivnost, lahko nekdo napiše konfiguracijo prejšnjega serverja. |
Ni skrivnost. Najboljše, kar lahko človek investira v server v roku enega tedna,če dobi kolokacijo na SiOL!
A se hecate, ali res prej niste imeli RAID polja? |
Nismo imeli RAID Polja. Zdaj je! A kljub temu, imaš kake SCSI diske viška?
No upam, da ne bo že ta teden kakega presenečenja. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jackal Član

Pridružen-a: Sre 10 Maj 2006 19:14 Prispevkov: 144 Aktiv.: 0.62 Kraj: Ravne na Koroškem
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 1:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lepo, da je elektronik spet On-line
Ta novi server pa zgleda nekam hudo podoben tistemu ropotalu na NEST-u. Tudi konfiguracija je nekam podobna.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Huh, sem bil kar malo zamorjen pretekle dni, ker sem poglešal družbo... Sedaj pa zaznamek Maxi spet deluje...  _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 7:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jackal je napisal/a: |
Ta novi server pa zgleda nekam hudo podoben tistemu ropotalu na NEST-u. Tudi konfiguracija je nekam podobna.  |
To je tisti server ! Le da je malo posodobljen.
Kar se pa ropotanja tiče, ko smo stvar prižgali v prostoru, ki je mu je namenjn, smo onemeli. Ne dela? ......
dela dela, ampak vsi ostali so tako glasni, da se ni poznalo, da še en stroj tuli ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s56iai Član

Pridružen-a: Sob 07 Okt 2006 19:22 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.08 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
kje si pa to oranzno staknil...??
ceprav uni dan ob 4 sem tudi jaz ze videl oranzno....
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
s56iai, lepo pozdravljen med nami !
Ne ne čisto v redu si bil ! Brez panike. Vse si naredil super, četudi se ti je zdelo, da je vse oranžno (nekaj tega se je očitno prijelo).
Za vse ostale: s56iai je tisti, ki je žrtvoval kar nekaj časa za kompletno instalacijo linux-a. Za reševanje vseh problemov, ki so se na tako specifični mašini spotoma pojavljali. Vse se je dogajalo pri meni doma. Dvakrat je bil od velike pomoči tudi frenki, ki je preselil iz Ljubljane na Kras in preseljeval forum s starega diska na nov server, instaliral potrebne dodatke (in seveda branil modre ledike pred menoj).
Tako ! Brez vseh treh nebi bilo ničesar !
Na SiOL so rekli, da je to najlepši server v sobici za kolokacije . _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Darko in Frenki, hvala za ves vložen trud in €€. Če rabita kakšno donacijo, kar povejta. Nekaj bomo pa že nabrali vkup...
P.S. Sedaj bi forum rabil oranžno podlago
LP _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilenkow Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 23:05 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.11 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ooo ja luštna žvauca!
Se pridružujem alyjevi misli, samo na prvo plačo bo treba počakat
Danke obema! (al pa Finke odvisno od vajinega okusa)!
LP
Tilen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 9:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fantje, vsaka čast! Spet se diha.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Sob Okt 07, 2006 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
tilenkow je napisal/a: |
Se pridružujem alyjevi misli, samo na prvo plačo bo treba počakat |
Hvala na dobri misli. No razen kar nekaj voženj vseh nas naokrog, drugih direktnih stroškov ni bilo.
Nekaj je treba pa tudi za hobi dat
Aja.. pa malo več tople vode sem porabil, ko sem bolj švical  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 12:18 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
A se hecate, ali res prej niste imeli RAID polja? |
Nismo imeli RAID Polja. Zdaj je! A kljub temu, imaš kake SCSI diske viška?
No upam, da ne bo že ta teden kakega presenečenja. |
A, veš, da moram pogledat! V službi imamo en stari server, ki že dolgo stoji (black cube). V njem je nekaj SCSI diskov. Če so uporabni jih lahko dam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni