|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.37 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 1:50 pm Naslov sporočila: rotor: ISKRA KZ503 ročna krožna žaga |
|
|
Imamo ročno krožno žago ISKRA KZ 503 220V 50Hz, 3.8 A
830 W
4300 obr./min
Zelo se greje in počasi vrti. ležajoi so očitno dobri. Verjetno je šel rotor očitno je kondenzator še dober, sem ga pomeril z instrumentom!
Koliko bi stalo popravilo? Se da dobiti nov rotor, kajti previjanje verjetno preveč stane?
Koliko stane približno kompletno nova ročna krožna žaga?! _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sigurno ti bodo na tvoja vprašanja odgovorili na kakšnem servisu za Iskra ročna orodja. Drugače pa iz iskušenj povem, da boš originalen rotor motorja zelo težko dobil. Kvečjemu kompleten motor. Cena te bo pa prepričala v nakup novega..... _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.37 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
verjemem, da tvoje besede držijo, tudi jaz mislim podobno! Sem poslal tudi email na Iskro!
A vseeno sem tukaj postavil vprašanje, ker veliko ljudi veliko ve....... _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni