www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Voice recording
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mrsmok
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Sep 2009 10:50
Aktiv.: 0.31
Kraj: Gorenja vas

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 21, 2014 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem malo na hitro pregledal programe za snemanje. Ali res noben ne omogoča snemanja npr. samo ob pritisku tipko. Pri vseh kar avtomatsko snema. Se motim?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elpollo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Aktiv.: 2.69
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 03, 2014 2:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Imam programček s katerim snemam svoje telefonske pogovore. Pride hudo prav, še posebej, ko ti kdo po telefonu daje kake podatke, ki bi jih sicer moral zapisati ( tel.številko, kake dimenzije, naslove,....).

Nedavno sem si omislil modrozobo (bluetooth) slušalko. Rezultat je ta, da na posnetku ni slišati mene. No saj zase vem kaj sem rekel, a bi vseeno rad ugotovil kako rešiti ta problem.

Aplikacij za snemanje pogovorov je ogromno in veliko jih ima isto ime. Jaz imam nameščeno naslednjo:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=sl
Ta ima v nastavitvah možnost izbrati ali naj snema preko Bluetooth slušalke. Sam sicer nisem poskusil, ker je nimam d'oh!

mrsmok je napisal/a:
Sem malo na hitro pregledal programe za snemanje. Ali res noben ne omogoča snemanja npr. samo ob pritisku tipko. Pri vseh kar avtomatsko snema. Se motim?

Zgoraj omenjena aplikacija podpira ročno snemanje, ampak jo moraš nadgraditi v full verzijo, ki te stane 2€.

a.vidmar je napisal/a:
Poizkusi Call recorder , v nastavitvah imaš kje se zajema zvok.
Telefon je root-an?

Tale aplikacija pa je snemala samo mene in ne sogovornika. Lahko, da je to tudi odvisno od znamke in modela aparata.

Mogoče bi še omenil, da imam tudi aplikacijo "Speak2Call Free", namenjena voice dialing-u in če želiš uporabljati preko BLuetooth slušalke, jo tudi moraš nadgraditi v full verzijo. To pomeni, da so ponavadi napredne funkcije plačljive.

Screenshot_2014-06-25-15-10-43.png
 Opis:
Snemalnik klicev - ACR
avtomatsko/ročno snemanje in vklop snemaj preko bluetooth slušalke
 Velikost datoteke:  180.95 KB
 Pogledana:  2 krat

Screenshot_2014-06-25-15-10-43.png

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni