www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Android vs Win8 ?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.04
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 8:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

krko je napisal/a:
Darko, si že zamenjal telefon?
Sem. Zdaj se samo čudim nad dobrotami,....

Najboljši mi je OneDrive. Naredim fotko na dvorišču, ko pridem na računalnik jo že imam tam,... Neprecenljivo. Pa za to ni bilo treba vleči z neta neke čudne nepreverjene crkujoče programske opreme.

Druga meni dopadljiva stvar je ( no saj veste, da sem VFD fan ) zelena barva ure, k isi jo lahko nastaviš za ponoči. Vem, vem, čisto subjektivna stvar.

To so prvi vtisi, če je žeja, bom take podrobnosti , ki mi bodo, ali pa ne, objavljal tule.

Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 9:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Najboljši mi je OneDrive. Naredim fotko na dvorišču, ko pridem na računalnik jo že imam tam,... Neprecenljivo. Pa za to ni bilo treba vleči z neta neke čudne nepreverjene crkujoče programske opreme...........
Darko, ne no, na svojem imam to že od samega začetka brez neke "čudne nepreverjene crkujoče" programske opreme. Sprijazni se, da si imel Android telefon, ki nikakor ne more biti osnova za ocenjevanje Androida!
Da ne bo slučajno izgledalo, da navijam za Androida, toda kot sem zapisal, v družini tudi z enim ni nikakršnih problemov in vsi zelo zadovoljni z njimi ali drugače, imel sem kar nekaj teh "ceglov" z WM 2k3, WM5, WM6.2, WM6.5 toda SGS2 je bil prvi, ki je res delal v nulo, brez tedenskega resetiranja, ko ni več zvonila budilka ali telefon......

VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 9:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:
Darko, ne no, na svojem imam to že od samega začetka brez neke "čudne nepreverjene crkujoče" programske opreme.
Hočeš reči, da si to dobil že z original sw naloženim na telefon ?
Jaka57
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 9:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako je!
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 9:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:
Tako je!
No na mojem tega ni bilo. Za to sem moral uporabljati AirDroid, ampak to je prej nek file transfer kot kaj drugega. Predvsem pa zahteva dodaten čas. Večina fotk je tako ostala za vedno na telefonu, še posebej, ko sem videl, da niso bogsiga vedi kaj. So pač bile take, da mi je bilo vedno, ko sem naredil fotografijo, žal da nimam s seboj pravega fotoaparata.
Jaka57
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 9:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa, zaboga, kje si našel AirDroid? Nisem uporabljal Samsungovega oblaka, ker je nekaj takega, kot oblak Nokie, temveč Dropbox, na katerem imam 50+ GB prostora.
Ali ni tale Nokiin oblak tudi file transfer?

skalpel
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 19:46
Aktiv.: 2.65
Kraj: Šenčur

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2014 11:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko jaz slikam mi sliko avtomatsko skopira v dropbox in v google+, oba programa sem imel že naložena...

Priznam pa da ima nokija zelo dobre slike, samo bi mogla imeti še kaj drugega izboljšanega da bi jo kupil.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
totimato
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Jul 2005 20:07
Aktiv.: 0.29
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2014 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:
Pa, zaboga, kje si našel AirDroid? Nisem uporabljal Samsungovega oblaka, ker je nekaj takega, kot oblak Nokie, temveč Dropbox, na katerem imam 50+ GB prostora.
Ali ni tale Nokiin oblak tudi file transfer?

To potrjujem tudi jaz. Res pa je, da na dropboxu dobiš teh 50G samo za dve leti.
Pri HTCju je isto.
Jaz uporabljam dropbox in onedrive na gsmju.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
totimato
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Jul 2005 20:07
Aktiv.: 0.29
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 03, 2014 8:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Ps.: Ne samo stari telefon, tudi fotoaparat bom prodal !

Tukaj bi samo še pripomnil eno stvar; tako sem mislil tudi jaz, ko sem dobil nov telefon. GSM je delal 2x boljše slike, kot moj fotoaparat. Čez čas pa so slike postajale slabše. Neostre, svetloba razpršena. Podroben pregled je pokazal, da se na površini optičnega dela fotoaparata pojavijo manjše raze, ki so posledice jemanja telefona iz žepa, odlaganja na mizo... pač posledica konstantnega stikanja z različnimi površinami. Čeprav zelo majhne, so dovolj, da se svetloba na njih lomi in slika ni več lepa. Enako se je dogajalo na telefonu, ki sem ga imel v zaščitnem žepu/ovitku (notranjost je obložena s fino tkanino). Bi slikal in dodal sliko, pa nisem dovolj aktiven uporabnik Wink

Sicer si omenjal silikonski ovitek, tako da možno, da se boš temu pojavu izognil, saj ovitek "poglobi" lečo in se praviloma ne stika z notranjostjo žepa. Vsaj ne fejst...

Precej fotoaparatov (kompaktnih) ima fizično zaščito, ki skrije lečo, ko je fotoaparat ugasnjen. Ne zastonj Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni