|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 4.00 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 12:46 am Naslov sporočila: Težave z nalaganjem strani |
|
|
Tale teden so se mi začele pojavljati težave z nalaganjem strani. In sicer od kar sem na novo naložil Zone Alarm. Zato tudi sumim, da mi ravno ta povzroča težave, ker ko zaprem njegove procese, dela normalno. V glavnem problem je ta, da mi včasih (beri malokdaj) odpre stran normalno, ponavadi pa mi odpre na primer takole.
Primer:
No tudi med tem, ko sem pisal tole zadevo sem mi ni vse odprlo.
Mogoče kakšna ideja kaj bi lahko šlo tukaj narobe.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 8:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz imam ta program; požarni zid. Velikokrat sem si ga update-o, a nisem imel težav. Poskusi ga odstraniti z sistema, nato pa ga instaliraj ponovno. Morda se mu je zgodila kakšna napaka, in ti sedaj ne pokaže vsega na internetni strani .
_________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 10:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Težave so zaradi nastavitev v Privacy. Treba je za www.elektronik.si posebaj nastaviti omejitve Cookie in Add Blocking. Če je vse na High so težave. Tudi uploadanih slik ne boste videli.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisem vsega preverjal ampak se mi zdi, da je mogoče za vsak URL nastaviti omejitve posebaj.
Preveril. Res je. Lahko je vse na High, posamezen URL pa nastavite po potrebi.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Vse se poskusil kar ste omenili, pa se mi še vedno to pojavlja. Če ga izlopim pa dela normalno. Bom še poskusil s ponovno namestitvijo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne bo pomagalo. Še poizkušaj s nastavitvami. Jaz sem imel enake kolobocije.
Kakšen brskalnik uporabljaš? Mislim, da to ni IE.
Nazadnje urejal/a borber Ned Nov 26, 2006 11:55 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče poganjaš istočasno mulo? Če, potem zmanjšaj vrednost max povezav.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 12:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
ZA sem kar precej podrobno raziskal. Odsvetujem ga za uporabo. Sam ga uvrščam med spayware (sicer pa čitajte vse kar piše ob instalaciji sami).
Uporaben je pogojno le ob raziskovanju kam se kak virus povezuje in pri "podtikanju " lažne povezave na serverje tipa "backdor command" v cilju raziskave "owner"-ja danega virusa.
Firewall je dobro če je hardwerski. Cene ruterjev so danes že tako majhne, da pri tem nima smisla šparati, ker navsezadnje izpade, da šparamo pri pameti.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

|
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
borber je napisal/a: |
Ne bo pomagalo. Še poizkušaj s nastavitvami. Jaz sem imel enake kolobocije.
Kakšen brskalnik uporabljaš? Mislim, da to ni IE. |
Uporabljam Firefox 2.0.
Silvo je napisal/a: |
Mogoče poganjaš istočasno mulo? Če, potem zmanjšaj vrednost max povezav. |
Točno tale mula bo težava, ker ko jo zaprem, dela normalno. Bom probal zmanjšati vrednost max povezav.
Edit: Sem spreminjal vrednosti max povezav, ampak razlike ni opazit.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni