|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nič nisem opazil, da bi bilo kaj blokirano. drugače je pa tako, lahko smo odkriti eden do drugega, ker meni gre pa na jetra pisanje v stilu "nekateri" zakaj se ne napiše točno kateri a ni brez veze to?
Sicer pa, da ne bo kdo izgubil las, sem tisti "šareni baner odstranil, ki je bil tam, predvsem zaradi foruma, ki je nezmožen pošiljati maile v pravi kodni tabeli in spet foruma, ki ne omogoča odstranitve gumbka zasebno sporočilo. torej, povod je bil sam forum, vzrok za dosego cilja pa taka rešitev in če komu ni všeč, naj to zine v obraz, ne pa da se začne z "nekateri"
Podpis sem spremenil, vidi se kako, če kaj ni prav, to napišite, ali pa blokirajte brez pojasnila, kakor hočete.
Primerjava, ki nikomur ni "padla v oko" je pa tudi, zaseda pa več prostora, čeprav ni "šarena", pa je potrebno to?
Pa definirajte to v pravilih, ker če ne to ni nobene demokracije, je bolj tako, kakor se komu dvigne ali pa se ne ...
V pravilih ni definiran podpis ... notri vržem "šareno sliko" pa ne kršim nobenih pravil, ker ne bo linkala na nič, bo pač samo ena slika kar tako, če smo že pikolovski. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
Nič nisem opazil, da bi bilo kaj blokirano. drugače je pa tako, lahko smo odkriti eden do drugega, ker meni gre pa na jetra pisanje v stilu "nekateri" zakaj se ne napiše točno kateri a ni brez veze to?....
. |
Ne vem kaj se razburjaš??
Blokirano je na mojem domačem računalniku v firefoxu. kakor vsi ostali banerji, ki jih ne maram.
 _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 11:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
Sicer pa, jaz osebno raje vidim, da se mi pove ali napiše v obraz, če sem naredil kaj narobe, ne pa da napišeš "nekaterih uporabnikov" ...
Popravil sem podpis, ker tisti gumbki / okenčki spodaj ne delujejo tako kot je treba, sem že napisal zakaj. Upam, da je sedaj jasno. |
Tole je pa že malo otročje vse skupaj. Opazil sem podpis enega od uporabnikov, ki se mu je vrtelo nekaj trakov v podpisu - ne vem niti, za kateri nick je šlo (nekaj o tem, da je slovenec, pa da vozi citroena, pa nekaj o mobilnem telefonu, ...). Zadevo sem rešil tako, da sem mu podpis enostavno pobrisal. Potem se pojavi ta, ki mi ga očitaš - tvojo "novoletno dekoracijo" sem opazil šele, ko si se oglasil v tej temi.
Član foruma si že precej časa in zato me čudi, da si ravno sedaj začel najedati z "natančno definiranimi" pravili. Presneto dobro veš, kakšno je moje stališče glede tega.
Pa ja - seveda - jasno - nedelujoči gumbi so krivi za to, da ti ne maraš zasebnih sporočil. Kot da te kdo sili v njihovo prebiranje. Če jih ne želiš prebirati je to tvoja pravica. "Moteč dejavnik" ki pride z yahoo-ja toleriraš, če pride pa iz tega foruma je pa to problem.
Diskusija tukaj je zame zaključena, moje stališče iz prvega sporočila v tej temi pa ostaja nespremenjeno.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj, dečki, a se boste scufali zaradi oslarije?? Od decov vaših let pa tega nisem pričakoval? Ali pa vas malo tudi polna luna zdeluje .
Upam, da smo zaključili z nepomembnimi zadevami in želim vsem res "veseli" december!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 11:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK, tega pa jaz nisem videl, da je bil še en "okrasek" nekje v enem podpisu ...
Zakaj sem začel z natančno definiranimi pravili? enostavno zato, ker je to lahko osnova za urejanje stvari, če pride do "težav". Meni osebno je povsem jasno, da gre veliko stvari brez napisanih pravil, če se ravnamo po zdravem razumu. No, temu primerno sem tudi ukrepal, ko sem opazil, da nekaj ni čisto v redu, sem pa pač tak, da se tudi sam rad obregnem v kakšno stvar in znam biti tudi zoprno pikolovski.
Zakaj ne maram zasebnih sporočil upam da sem jasno napisal, ker imam rad vso korespondenco na enem mestu, ne pa nekaj v mailih, nekaj na tem forumu, nekaj na drugem itd, zato ne maram zasebnih sporočil, čeprav jih ni ne vem koliko, ker se jih po večini sproti znebim in pošiljatelje nekako pripravim do tega, da mi pišejo na mail. Sama zasebna sporočila na forumu delujejo brez napak.
Ja, mail pa deluje tako kot deluje, o tem sva že razpravljala, pojasnil pa si tudi, mislim, da se ne da spremeniti ali pa da ... ne vem kaj. No pa saj ni važno, pač te opcije ne uporabljam, ko sem pa omenil yahoo, sem ga pač omenil, ker se mi zdi, da je ravno iz tega enkrat prišlo v moj mail sporočilo z zmazki namesto šumnikov. Na taka sporočila nikakor ne odgovarjam in jih nikakor ne toleriram ampak samo odgovorim z zahtevkom, da je tekst nečitljiv in da zahtevam sporočilo brez šumnikov, potem je pa v redu. Za branje nečitljivih sporočil enostavno nimam časa ... ravno tako za sporočila brez glave in repa.
Nedelujoči gumbi so in niso krivi ... pač mi določene stvari niso všeč in mi ne odgovarjajo pa sem tiho, ko pa pride do trenja, potem pa spregovorim še za nazaj.
Meni je vseeno ali se kaj spremeni s temi gumbi ali ne, je kar je in bom pač sprejel tako stanje kot je, če ni opcije ki jo želim, jo pač ni.
No, da ne bo preveč off topic, vrnimo se k podpisom, tudi sam sem mnenja, da preveliki in kričeči podpisi niso primerni, zato tudi ne mislim komplicirat.
Še vedno pa je v mojem podpisu gumbek za e-mail, ki se nalaga iz foruma, link pa kaže na začetno mojo www, kjer je narisan moj e-mail naslov in upam, da to ne krši 3. pravila.
Vem, da sem zoprn, upam pa, da nisem preveč. Opravičujem se vsem tistim, ki se počutite užaljene ali kakorkoli drugače prizadeti zaradi mojega tečnarjenja. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 11:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
ferdo je napisal/a: |
Kaj, dečki, a se boste scufali zaradi oslarije?? Od decov vaših let pa tega nisem pričakoval? Ali pa vas malo tudi polna luna zdeluje .
Upam, da smo zaključili z nepomembnimi zadevami in želim vsem res "veseli" december!! |
He, he Ferdo, to je še daleč od prepira, kakeršnih so deležni kaki drugi forumi. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni