|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Maj 12, 2004 7:28 pm Naslov sporočila: Nostalgija... |
|
|
Pri brskanju po policah sem "naletel" na škatlo z zanimivo vsebino - v prilogi. V tem trenutku sem se spomnil ene zanimive lampe "magično oko" ki je bil indikator signala na nekaterih radiskih sprejemnikih - spomnim se Sinfonije od EI-Niša. Če jo ima kdo naj jo pofotografira ter prilepi.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
418.8 KB |
Pogledana: |
37 krat |

|
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sre Maj 12, 2004 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
EM 81 , magično oko, Silvo vidim da si razkopal kar precej star TV(kakšen NIŠLIJA- Philips) DY, PL vertikalna pcl, ton MF in kanalnik. Da se ti kar oko spočije na pogledu na te "lampe", kar nekaj jih je šlo skozi naše roke
L.P. iskra
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Maj 12, 2004 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
...Silvo vidim da si razkopal kar precej star TV(kakšen NIŠLIJA- Philips)... |
Iskra, tole bo vrjetno kar držalo... mislim, da so to rezervni deli od televizorja, ki smo ga imeli doma ter sem ga največ popravljal. Če se prav spomnim je bil niš-ov Diplomat - še cel na kontaktnih letvicah - brez tiskanin. Tole bi bil zanimiv "posnetek" za kakega mlajšega elektronika - moram pogledat, je še mogoče na podstrešju.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Maj 12, 2004 11:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iščem dve PL504 kakor tudi 4 x podnožja, da dokončam začeto.
Sem skoraj pozabil, iščem tudi štiri priključke za anodo s kapo.
Vse skupaj je lahko staro.
http://brankoz.sloweb.net/pl504.html
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni