|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Sep 18, 2015 2:22 pm Naslov sporočila: Microsoft si samodejne posodobitve razlaga po svoje |
|
|
No, pa sem na tole tudi jaz naletel (vir).
Citiram: |
"Uporabnikom Windows 7, 8 in 8.1, ki želijo posodobitve za svoj sistem prek servisa Windows Update prejemati samodejno, smo s prenosom datotek za Windows 10 olajšali prehod na nov operacijski sistem," Microsoft razlaga v uradni izjavi. A čeprav se sliši praktično, Windows 10 ni ne posodobitev funkcije ne varnostni popravek, kar uporabniki praviloma prejemamo prek storitve Windows Update in se s tem strinjamo, temveč polnopravna različica novega operacijskega sistema. |
S temle bo še zabava. V roke sem dobil prenosnik, ki se je obnašal precej čudno, saj prenos par Gb posodobitve iz že tako počasne M$ strani traja kar nekaj časa ... sploh ob uporabi počasnejšega dostopa. Za uporabnika, ki poklika nameščanje posodobitev brez preverjanja za kaj gre, potem pa se naveliča in zadevo ugasne ... nastane zanimiva situacija v nadaljevanju. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pet Sep 18, 2015 2:59 pm Naslov sporočila: Re: Microsoft si samodejne posodobitve razlaga po svoje |
|
|
frenki je napisal/a: |
in zadevo ugasne ... nastane zanimiva situacija v nadaljevanju. |
Another brick ? _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Sep 18, 2015 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Je rešljivo, ampak traaaja ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni