www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Podarim: VoCore - IoT ploščice z OpenWRT - 5 kos.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zaključeni mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Brusli
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Nov 2020 12:10
Aktiv.: 3.36
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2022 12:35 pm    Naslov sporočila:  Podarim: VoCore - IoT ploščice z OpenWRT - 5 kos. Odgovori s citatom

Živjo.

V predalu sem našel 5 kosov skoraj nerabljenih ploščic VoCore 1.0, ki sem jih pred leti kupil na IndieGoGo. Ker jih zelo verjetno nikoli ne bom uporabljal, jih želim podariti nekomu, ki ga to zanima. Ploščice so velike 25,4 x 25,4 mm in imajo na robovih kontakte z luknjami, kamor se lahko prispajkajo žičke za napajajne, senzorje, komunikacijo, itd. Imajo tudi vgrajen WiFi, preko pinov pa se dobi 10/100M Ethernet, USB in še nekaj drugih stvari. Imajo inštalirano originalno starejšo verzijo OpenWRT, ki se po želj lahko nadgradi na novejšo. Hardware je odprt, elektro načrte lahko najdete na spletu (link spodaj).

Podarim jih prvemu, ki v tej temi odgovori, da je zainteresiran.
Na ZS bom potem prosil še za ime, priimek ter poštni naslov - plačate samo poštnino.
Lahko se pa zmenimo tudi za osebni prevzem (Hrastnik, Zasavje).

lp.

CPU: 360 MHz RT5350F
RAM: 32 MB 133MHz
Flash: 8/16M SPI NOR
WiFi: 2,4 GHz 150Mbps b/g/n
Eth: 2 x 10/100M
Misc: USB 2.0, UART, SPI, I2C, I2S, 20+ GPIO pinov

Informacije:
http://vonger.cn/upload/vocore.manual.pdfđ
https://vocore.io/v1.html
https://www.electronicsdatasheets.com/manufacturers/vocore/parts/vocore-v10

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.29
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2022 1:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zainteresiran. Smile
Brusli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2022 2:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prosim povej kako bi zadevo prevzel.
Ti pošljem po pošti (pošli mi ime/priimek in naslov na ZS) ali prideš osebno iskati?

lp
Nazaj na vrh
Bizgec65
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2022 4:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po pošti, hvala.
Bizgec65
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2022 4:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Huh, to pa je ZS Smile
Brusli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 08, 2022 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prosim pošlji mi svoje ime, priimek ter svoj poštni naslov na zasebno sporočilo.
Nazaj na vrh
Brusli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 08, 2022 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala, tvoj naslov sem prejel prek ZS. Pošljem ob prvi priliki.

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zaključeni mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni