|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Ned Mar 04, 2007 12:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobilica je napisal/a: |
Po koncanem scanu za 250 tisoc dadotek,mi je samo v Windovsih nekaj najdlo,potem pa je bil crash. |
Zdaj bo računalnik nadoknadil vse izklope in resete, ki jih doslej ni upošteval .
Kakšen "Crash"? Ali si tole napisal iz ISTEGA računalnika? Se je torej "pobral"? Ali je bil samo prisilni ponovni zagon, ker ni mogel vse nesnage odstraniti "v živo"?
Bit* najde nesnago tudi v "System Restore" in "System Volume Information", kar ni ravno pogost pojav pri "OnLine" antivirusnih pregledih. Zato včasih potrebuje ponovni zagon, da počisti bolj trpežno nesnago, ki se sama obnavlja po navadnem izbrisu.
Virusi so ponavadi v C:/Windows/System32 , a prvič je najbolje pregledati Celoten sistem, nato pa občasno samo C: .
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Mar 05, 2007 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Oh, spet eden takih, ki potrebujejo format (c,d,e,....)
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobilica Član

Pridružen-a: Pet 02 Mar 2007 17:42 Prispevkov: 176 Aktiv.: 0.79 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sre Mar 07, 2007 2:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo,menjavamo internet,in sem pač offline,poročam is sole.
V bistvu ne rabim format C,ampak bom vseeno enkrat formatiral.
Ja,v Windows mapi mi je našel veliko virusov,ampak,bom se enkrat pregledal za viruse samo v windowsih. _________________ "Simple is the best!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Sre Mar 07, 2007 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobilica je napisal/a: |
Ja,v Windows mapi mi je našel veliko virusov,ampak,bom se enkrat pregledal za viruse samo v windowsih. |
1. Če gledaš viruse samo v windows mapi ne narediš nič.
2. Našel veliko virusov. Ne našel pa cel kup.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni