|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2007 9:21 pm Naslov sporočila: Pravila |
|
|
Ali so pravila končno le dobila povezavo na naslovnici, ali sem bil zadnjič slep in nisem videl povezave poleg povezavo na Bolho?
Zadnjič sem namreč porabil približno 5 minut ko sem jih iskal.
Iskanje z iskalnikom foruma ni obrodilo direktnih povezav.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2007 9:23 pm Naslov sporočila: Re: Pravila |
|
|
Highlag je napisal/a: |
Ali so pravila končno le dobila povezavo na naslovnici, ali sem bil zadnjič slep in nisem videl povezave poleg povezavo na Bolho?
Zadnjič sem namreč porabil približno 5 minut ko sem jih iskal.
Iskanje z iskalnikom foruma ni obrodilo direktnih povezav. |
Na forumu sta sedaj dve povezavi do pravil. Prva na levi strani je že skozi. Druga je dodana danes.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2007 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja no sem rešil misterij.
Sem bil 100% da sem povezavo nekoč že videl na prvi strani. A je zadnjič nisem našel.
Ker do strani običajno dostopam preko RSS povezav, ponavadi obiščem "prvo" stran preko povezave, ki je narejena preko slike Maxi levo zgoraj. Stran, ki se odpre ima ime portal.php Ta stran nima zgoraj pripetih povezav.
Portal.php se odpre tudi če stran obiščem preko www.elektronik.si.
Kako sploh pridem do index.php? Se moram odjavit?
Edit:
Sem preveril, če se odjavim je tisti meni pokaže. In ostane viden tudi ko se prijavim, vendar ko potem obiščem forum izgine, namesto njega se tam pojavi moj avatar.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried.
Nazadnje urejal/a Highlag Sre Mar 21, 2007 10:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2007 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Klikneš na "forum" levo zgoraj.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni