|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Fantocci Član

Pridružen-a: Pon 06 Jul 2009 10:52 Prispevkov: 422 Aktiv.: 2.07
|
Objavljeno: Ned Sep 07, 2025 8:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Kam bi ga pa ti montiral v avtodomu? Oz. kje misliš da so montirani tovarniški webasti in trume? Na istem mestu, pod klopjo. Ali pa še na bolj nedostopnem v kakšni škatli v boxu zadaj. Jaz imam še veliko prostora okoli njega, tovarne dostikrat tam še kaj drugega porinejo, tudi akumulator sem že videl. Je pa verjetno fajn, ker ti ga webasto potem greje, sploh za litijeve je to zanimiva opcija pozimi.
Seveda je treba paziti na razdalje do vnetljivih materijalov, uporabiti visokotemperaturni 1200 ali 300 stopinjski kit, montirati na povišani nosilec ki dovoljuje kroženje zraka itd itd. Vse to sem upošteval oz. izvedel. Pod cevmi so negorljivi podstavki, okoli preboja in izpušne cevi ni nič gorljivega. Za pretok zraka imam dodatne ventilatorje, ki se ne vidijo na sliki. Vsega nisem razlagal, če ne veš kaj delaš se raje ne lotiš tega.
Izpušni lonci obstajajo dveh vrst, od zunaj izgledajo enaki, razlika pa je v pretoku. Jaz imam tista dva, ki sta bolj pretočna.
Tudi cevi za dovod goriva niso vse enake, pa z nekaterimi kontrolerji so težave. Zato pa pravim, da se je treba poučit pred nakupom in montažo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni