|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.10 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 08, 2025 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
| v.j. je napisal/a: |
| twom je napisal/a: |
| a nimaš drugega dela? |
ne, nimam
| Vprašanje je bilo kratko in jedernato. Sem ga tudi odebeljil. Ostalo ni debata te tema, oziroma naj nebi bila. |
Smo ti odgovorili, čeprav se nisi nedvoumno izjasnil, kaj točno bi sploh rad in nisi dal nobenih konkretnih podatkov, smo razbrali "med vrsticami". Tema se pogosto razvije in razširi...
| Sicer sem upal, da kdo kaj odgovarja za svoja dejanja. |
Še 1x ...
| v.j. je napisal/a: |
| Ja? kdo pa je tisti "kdo" ki naj odgovarja za svoja dejanja? |
| Dorijan je napisal/a: |
| Firefox z uBlock ali add block plus je rešitev za to iz tvoje strani |
uBlock blokira reklame na spletnih straneh (reklame != oglasi) in nima nič z oglasi na bolhi. |
uBlock dela (blokira) v ozadju še marsikaj, kar pripomore k varnosti, poleg reklam blokira tudi piškotke za sledenje in povezave na nekatere nevarne strani, tega sploh ne opaziš, če se ne poglobiš. Vse je odvisno od nastavitev. |
Čisto dovolj jasno je napisano kaj želim. Kako lahko ukrepam zoper ponudnika spletnih oglasov. Pa ti napiši kaj bi moralo biti bolj natačno definirano.
Kdo? Verjetno odgovorna oseba, lahko tudi pravna. X, FB in podobni morajo odstranjevati sovražen govor. Če ne odstarnijo domnevam da nekdo odgovarja. In zato so sporočila s sovražnim govorom odstranjena brez da jih rabiš prijavlati.
Na žalost izgleda ni takega zakona za "fake" oglase. Izgleda da ni problem za družbo da se dovoljuje kraje, samo da ni sovražnega govora.
Tudi za prepotentneže polnih samih sebe nič ne obstaja (k berem tvoj prispevek v verigah za bicikle, mi gre prav na bruhanje kako zelo samovšečen, aroganten in prepotenten je lahko nekdo v svojem pisanju)
Sicer imam pa željo, da se ne spotikaš v mene, in da ne pišeš v teme ki jih odprem jaz. HVALA TI. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni