|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1209 Aktiv.: 6.41 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Okt 15, 2025 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če smo že pri oglasih na bolhi… Pravijo, vprašat ni greh.
Mislim, da je to moje drugo naročilo preko bolhe in mogoče tudi zadnje.
Našel sem en oglas (zaenkrat nečesa) in poklical prodajalca (fizična oseba).
Takoj sva se zmenila za ceno 100€ in moja poštnina.
Prodajalec je dal naročeno na pošto Slovenije in mi to tudi to sporočil. Vprašam ga koliko to pride ob prevzetju in pravi 109,76€. Zmenjeno.
Pride poštar in mi zaračuna še dodatnih 8,18€. Komu gre še teh dodatni 8,18€?
Res pa je, da na računu piše še (4.c tč 44.čl. ZDDV-1) _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 13.79 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Sre Okt 15, 2025 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa naročaš "Po povzetju", zato pa so stroški.
Prodajalec je priložil nakaznico, namesto UPN (položnica) da mu kupnino nakažejo na bančni račun. Prenos gotovine je nesramno drag, kar 7,45% je provizija, pred leti je bila 2,5%
https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Pogodbene-poste/Cenik%20ostalih%20storitev%20-%20pogodbena%20po%C5%A1ta.pdf
Treba se je informirat, spremljat, ... ampak eni raje jokajo, drugi bruhajo, vse sorte se folku dogaja ...
. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1209 Aktiv.: 6.41 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Okt 15, 2025 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali sem od koga tukaj kupil, da je to pristalo tu, kjer je... _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6813 Aktiv.: 27.57 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Okt 15, 2025 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
| s53al je napisal/a: |
| Ali sem od koga tukaj kupil, da je to pristalo tu, kjer je... |
Tukaj je pristalo izključno zato, ker si svinjal po temi, ki s tvojimi poštnimi problemi nima nobene zveze.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
Objavljeno: Sre Okt 15, 2025 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
| v.j. je napisal/a: |
Kaj pa naročaš "Po povzetju", zato pa so stroški.
Prodajalec je priložil nakaznico, namesto UPN (položnica) da mu kupnino nakažejo na bančni račun. Prenos gotovine je nesramno drag, kar 7,45% je provizija, pred leti je bila 2,5%
https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Pogodbene-poste/Cenik%20ostalih%20storitev%20-%20pogodbena%20po%C5%A1ta.pdf
Treba se je informirat, spremljat, ... ampak eni raje jokajo, drugi bruhajo, vse sorte se folku dogaja ...
. |
Hvala za razlago. Šola za naprej. _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni