|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
tlogar Član

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2015 16:57 Prispevkov: 288 Aktiv.: 2.14
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2025 10:43 am Naslov sporočila: Elektrotehniška revija |
|
|
Živjo,
zanima me, če ima kdo naročnino na Elektrotehniško revijo. Razmišljam, da bi se naročil, pa me zanima ali je vredno ali ne. Kolikor gledam imajo večkrat članke o kakšnih standardih o inštalacijah ter varnosti sončnih elektrarn, hranilnikih in električnih polnilnicah, kar bi mi tudi pri mojem delu prišlo prav. Hvala za kakršn koli odgovor. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kvarkel Član

Pridružen-a: Ned 20 Maj 2012 23:21 Prispevkov: 539 Aktiv.: 3.18
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2025 4:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem nanjo naročen že od začetka izhajanja. Moram pa priznati, da sem nad njo nekoliko razočaran, predvsem nad vsebino. Predvsem me moti, ker ne objavlja praktićnih rešitev v skladu s standardi in mogoče tudi, čeprav občasno, raznih nebuloz, ki jih z električnimi inštalacijami povzočajo razni mojstrovalci ali šalabajzerji. Pač revija živi od reklam raznih proizvajalcev elektrotehničnega materiala in opreme. Že če bi spremljali kakšne forume, kot je ta ali slo-tech itd, bi se za vsako številko našel prispevek kakšnega verodostojnega strokovnjaka.
Ker pa naročnina ne predstavlja ne vem kakšnega stroška, vsako leto pozabim, da sem si rekel, da naročnine ne bom podaljšal.
Res pa je, da so objavljeni standardi, vendar če standardov nimaš, ti to ne pomeni kaj dosti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tlogar Član

|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2025 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala za svoje mnenje. Najbrž bom naročil en izvod (če se da) in videl kako izgleda, potem pa sem bom odločil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tlogar Član

|
Objavljeno: Čet Dec 18, 2025 1:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Sem dobil zadnji izvod revije in vsaj zaenkrat deluje kar zanimiva in glede na to, da so samo trije izvodi letno je dovolj časa, da bom prebral vse kar me zanima. Je pa res, da kar se standardov tiče so bolj samo navedeni in si brez njih ne moreš veliko pomagati. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni