www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

THE A1200

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Nostalgija - splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s56al
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Sep 2005 12:03
Aktiv.: 3.27
Kraj: JN66SI & JN76TM

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 17, 2025 9:49 am    Naslov sporočila:  THE A1200 Odgovori s citatom

Replika A1200, v polni velikosti, z delujočo tipkovnico, HDMI izhodom itd.:

https://plaionreplai.com/collections/consoles/products/the-a1200
https://www.youtube.com/watch?v=C-vlUumC56Q
https://www.youtube.com/watch?v=_csXx6AsIS0

SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 19.76
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 17, 2025 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lepa!
Čeprav bi si bolj želel imeti original v moji zbirki!

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
C-64
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Dec 2013 12:14
Aktiv.: 1.03
Kraj: Lesce

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2026 10:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Original je le original.
Res pa je, da so jim zadnje čase cene skočile v nebo.
Jaz sem svojo A1200 z goro dodatne opreme po naključju našel takoj čez mejo v Avstriji. In to povsem po naključju. Kolega, ki dela tam že leta mi je povedal, da bo en sodelavec imel vrtno razprodajo - ker morajo na hitro povsem izprazniti hišo pokojnih staršev zaradi prodaje. Na eni od slik, ki mi jih je pokazal, sem opazil tudi nekaj starih računalnikov. Ker je bilo to ravno za vikend sem ženi predlagal izlet v Avstrijo pa še da gremo nekaj sproti pogledat. Na koncu sem za 100€ dobil A1200, par A600, ene par A500, A2000, Amiga CDTV, goro opreme, razširitev ter nekaj C128 in C128D.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Nostalgija - splošno Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 232 dni