|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bostjan91 Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 18:58 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.79 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2007 8:20 pm Naslov sporočila: Vezje - ali je pravilno? (radijski oddajnik) |
|
|
Načrt za radijski oddajnik sem dobil v word obliki seminarske naloge. Zanima me, ker mi izgleda tisto tiskano vezje malo čudno in majhno če bi moje tudi delovalo?
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
radijski_oddajnik_seminarska.doc |
Velikost datoteke: |
137.5 KB |
Downloadano: |
65 krat |
|
 Download |
rad-oddaj.GIF |
9.01 KB |
51 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2007 8:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nebi delovalo. Drži se predloge kakor se da natančno.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjan91 Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 18:58 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.79 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2007 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali bi bilo potem vredu, če bi samo malo povečal. Ni mi jasno zakaj je tista krivulja na desni strani?
Hmm, da se bomo razumeli, jaz bi to naredil po svoje le zato ker mi ni všeč čisto nič, saj imam raje malo večje vezje samo da mi je bolj pregledno.
|
 Download |
radddd.GIF |
9.16 KB |
25 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2007 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vezje je sestavni del električnega načrta. Tista krivulja predstavlja tuljavo, ki skupaj s kondenzatorjem tvori nihajni krog. Ta pa določa na kateri frekvenci bo oddajnik deloval.
Torej ? Drži se predloge, drugače ne bo željenega rezultata.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni