|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Maj 01, 2007 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bostjan91 gre na hladno do nadalnjega. Dogovor je bil, da se bo ukvarjal z enim projektom in ga končal. Očitno se dogovora ne drži.
frenki je napisal/a: |
1. Offtopic ni v skladu s pravili foruma
2. Naslednjih 14 dni toleriram tvoje prispevke SAMO v okviru foruma "Elektronika za začetnike"
Neupoštevanju pravil foruma ali zgornjih dveh nasvetov sledijo sankcije!
Lp, Frenki |
Kobilica - z napisanim sem mislil resno. Zaenkrat en teden branja prispevkov na forumu, potem pa bomo videli kako naprej.
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Maj 02, 2007 1:13 am Naslov sporočila: |
|
|
... Enako pa velja tudi za FirebyWater alias kobilica alias Izločenec alias kateri-koli-nick-že - če se bo prijavil z njim ...
... od včeraj pa tudi "starci" na tem forumu nismo ...
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Maj 02, 2007 1:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Frenki, prosil bi te, če naivnežem vsaj približno razložiš način odkrivanja podvojenih imen za prijavljanje in registracijo na forum.
Dobil sem namreč zasebna sporočila v sledečem vrstnem redu ob 0:42 in 1:15:
FirebyWater je napisal/a: |
... jaz sem bil izločen,ampak imam izkusnje z tem ... |
Izločenec je napisal/a: |
hvala tožibaba!  |
Na tem forumu nisem moderator niti admin zato tega ne morem ugotavljati niti nimam navade "tožarit". Na tem forumu modi in admin dovolj ažurno delujejo brez moje pomoči.
Zato ti @Izločenec in @FirebyWater nimam povedati kaj drugega. Očitno si še premlad in preveč naiven (čeprav pišeš, da imaš izkušnje ...), da bi vedel kako te stvari tečejo in delujejo. Old-tajmerji smo (so) namazani z drugačnimi žavbami, kot si ti lahko sploh predstavljaš.
Predlagam ti, da si za začetek prebereš malo literature o Access Control address (MAC address) kjer lepo piše: "In computer networking a Media Access Control address (MAC address) is a unique identifier ... "
Zato ti malo strpnosti pred obtoževanjem vseeno ne bi škodilo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Maj 02, 2007 1:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Frenki hvala. Če se bodo podobne stvari ponavljale pa bi te res mogoče kdaj zaprosil za moderatorske pravice ... tako, bolj za lastno dušo ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni