|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Mar 04, 2007 9:22 pm Naslov sporočila: Brother HL-2030 vs. HP LJ 1020 - izbira laserca |
|
|
Torej, prosil bi za pomoč v tej dilemi izbire tiskalnika...
Brother:
+ 2400x600 DPI
+ cena
+ 8MB RAMa
+ pozitivni rezultati review-ov
- za 10s počasnejši pri zagonu glede na HPja, nekaj manj PPM
HP
+ veliko zadovoljnih uporabnikov
+ preverjeno primeren za izdelavo vezij z breskvicami in komisarji
- 600x600 DPI
- 2MB RAMa
- cena _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Mar 04, 2007 9:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem imel z obojimi pozitvne izkušnje. Brother-ji imajo običajno ločen razvijalni valj ter toner. Zaradi tega je toner malce cenejši. Valj drži 5 tonerjev ali več -zavisi kako kvaliteto tiska rabimo. Če gre za neke nepomembne izpise, kaka pikica ali črta ne moti - Za tiskanje filma pa mora biti valj dober. (zgodilo pa se je, da je šel že pri drugem) Takrat bo strošek večji. Sam se bi ravno zaradi tega razloga raje odločil za HP-ja. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2104 Aktiv.: 8.88 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 01, 2007 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se bo več tiskalo, je bolj, kot cena tiskalnika, pomembna cena črnila. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sre Maj 02, 2007 12:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Investicija je bila namenjena skoraj izključno izdelavi tiskanih vezij s plastifikatorjem in z HL-2030 ni bila čisto nič zgrešena. Malo me je bilo strah glede temperature, ampak 5x prehod skozi nepredelano breskvico brezhibno prilepi toner na baker. Kakor sem že v drugi temi omenil, nimam slabe izkušnje.
Pride pa zelo prav sprednji ročni podajalec papirja, ki sprejema pravokotne kose različnih širin in jih avtomatsko centrira. Tako da reklame samo nahitro razrežem in že grem lahko tiskat... _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tihi Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 14:15 Prispevkov: 281 Aktiv.: 1.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 02, 2007 1:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Ali ima kdo izkušnje z Samsung-om ML-2510?
Glede specifikacij in cene se mi zdi najboljša izbira, samo bi rad vedel kako se v dejansko obnese? Za Brother-ja me je pa prijatelj odvrnil, češ da je bilo pri njih največ reklamacij ravno z slednjimi tiskalniki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni