|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Sep 26, 2004 10:28 pm Naslov sporočila: PDF 2x |
|
|
Očitno samo jaz skrbim za tole rubriko , spet imam eno vprašanje, upam da ne preneumno:
Ali je možno imeti 2 PDF dokumenta odprta naenkrat? Npr. rad bi primerjal 2 datasheeta podobnih komponent, pa mi akrobat vedno enega zapre, ko kliknem po drugem. Seveda sem Gorenjc, pa se mi škoda zdi stalno vse printat.
Hvala vnaprej, LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Sep 26, 2004 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
...Npr. rad bi primerjal 2 datasheeta podobnih komponent, pa mi akrobat vedno enega zapre, ko kliknem po drugem... |
Tole bo težka. Če dokument ni zaščiten je najbolje da vse preneseš v Word ali Excel _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Ned Sep 26, 2004 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj se v acrobatu ne zapre prejšen fajl, če odpreš novega. Enostavno poravnaš dve okni v acrobatu v dva stolpca, malo pomanjšaš zoom in to je to  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2004 8:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Haj!
Lolek ti je seveda delno odgovoril, ampak ni vedno tako enostavno kot je zapisal
Najprej odpreš prvi "fajl" nato pa odpreš še drugi"fajl" V zgornji menijski vrstici imaš, meni Window, nato pa cascade, potem boš pa videl obe okni odprti hkrati, šele nato pride tisto kar je zapisal Lolek, da si jih pomanjšaš oziroma oblikuješ po svoji volji, tako da na enkrat vidiš obe okni.
Če ne pritisneš cascade potem imaš okna eno nad drugim in na dnu menija window imaš pred oknom, ki je vidno kljukico, enaka stvar je v Wordu, Excelu itd...
Seveda ima tudi lolek delno prav, namreč če si nastaviš program tako, da ti vsako datoteko odpre v svojem oknu, potem ti program že v osnovi odpira ko cascade.  _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2004 9:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, no sem malo površno napisal (se opravičujem) . Robertos ti je lepo odgovoril, sam sem imel točno to v mislih.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2004 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Točno to sem rabil.
Hvala vsem!
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni