|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vedno bolj smešni in otročji postajate ...
Policija? a res mislite, da se ima čas ukvarjat s takimi traparijami? _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
Vedno bolj smešni in otročji postajate ...
Policija? a res mislite, da se ima čas ukvarjat s takimi traparijami? |
Lahko ti zagotivim da... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa bo zgleda res vsakdo našel zadoščenje ... he, he. A ti to resno? in na koncu ne bo dovolj tehtnih dokazov... A res ni dovolj drugih, bolj konstruktivnih načinov zapravljanja časa?
Ne morem verjet, da se lahko tako na eni, kot na drugi strani, zaradi otročarije obračate na policijo ... saj, ko prijavite bodo policaji resno, ko pa jim boste obrnili hrbet, se bodo od smeha valjali po tleh.
Ups, pardon, spet pišem v množini  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 10:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa bo zgleda res vsakdo našel zadoščenje ... he, he. |
Glej Vili, Po kazenskem zakoniku je Blatenje dobrega imena kaznivo dejanje.
Pa se postavi v kožo nekoga o katerem je nekdo javno pisal neresnice... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 11:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Ne morem verjet, da se lahko tako na eni, kot na drugi strani, zaradi otročarije obračate na policijo ... saj, ko prijavite bodo policaji resno, ko pa jim boste obrnili hrbet, se bodo od smeha valjali po tleh.
Ups, pardon, spet pišem v množini Razz |
Sporočilo si dopolnil, ko sem že podal odgovor. Vsako kaznivo dejanje je policija dolžna vzeti s vso resnostjo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hja, na tem forumu je nekaj članov, ki se vedno morajo naslajat nad določenimi stvarmi ... točno tako je, ker je zanimivo in zabavno, toda komu? tistemu, ki je predmet "zabave" prav gotovo ni zabavno, zato pa so rezultati taki kot so.
Za dotični primer kramerx-a je res, da je on prvi začel rinit z glavo skozi zid ... no, deloma se z njegovimi izjavami na njegovem blogu tudi strinjam ... našteti (in nekateri tudi užaloščeni) bi se lahko malo zadržali, ne pa da se obnašajo kot otroci, čeprav so to po večini gospodje zrelih let. Nič nimam proti nobenemu, ampak včasih si pa mislim svoje, ko berem kakšno zafrkancijo na tuj račun.
Nisem brez greha, zato kamna ne bom vrgel, sem le na glas razmišljal ... tudi moje izjave marsikomu kdaj niso všeč ... taki smo, smo si pač različni.
Prav je, da se zagovarjajo pravila, slovenski jezik, ... ampak norca se delat iz nekoga, to pa je v nasprotju s pravili in tukaj ste pogrnili na celi črti, pa če je še tako slab, to še ne pomeni, da se imate pravico norčevat.
Če pa komu ne bo všeč moja izjava, naj jo pa vrže v smeti ali pa naj me da na "ignore", saj ne bo prvič. |
Reber zdaj imam pa počasi tvojih provokacij tukaj na forumu dovolj. Če ti karkoli ni všeč velja zate enako, kot za vse ostale, ki mislijo, da se lahko vtaknejo v vsak ukrep ali moderatorjevo izjavo. Takšnih in podobnih "raziskav" kot si jo je v tej temi obravnavani osebek privoščil ne rabimo. Enako velja za tvoje preizkušanje praga tolerance.
Tole bom napisal prvič in upam, da zadnjič. Ko se je politika Elektro-N oddaljila od mojih pričakovanj sem se umaknil in pri tem je ostalo. Brez nizkih udarcev, provociranja in podobnega! Če misliš, da smer, ki jo forum ubira ni prava, ti predlagam, da si poiščeš primernejše mesto. Če pa temu ni tako, vedi, da pravila veljajo tudi zate.
Redko naletim na forum, kjer bi moderatorji delali tako pošteno in v rokavicah, kot to počno tukaj. V nekaterih primerih bi sam že klikal po X-u in iskal BAN listo, ostali moderatorji pa potrpežljivo poskušajo spraviti stvari v red.
Razmisli malo o napisanem in se že enkrat odloči, kaj je tisto kar od foruma pričakuješ - in kaj je tisto, kar mu daješ.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Sep 27, 2007 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam s Frenkijem in večino ostalih. Čeprav sem admin in mod še na treh drugih forumih (eden je od teh je kar sproščen) sem doslej trajni ban pritisnil le enkrat v zadnjih letih. Ignore pa še nikoli! Na tem pa bi kakšen nekajdnevni ban stisnil že večkrat, čeprav je lahko ta forum vzor vsem ostalim ...
V tem virtualnem svetu se pač najdejo različno težki, neprilagodljivi in utrujajoči kalibri ... ... ampak vsaka stvar ima svoje meje in konec.
Zato lahko izrazim samo priznanje potrpežljivosti, kvaliteti in ferplayu celemu vodstvu tega vzornega foruma.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 7:30 am Naslov sporočila: |
|
|
No se bom še jaz malo oglasi zraven. Tudi sam sem bil admin na forumu (dokler mi je čas to še dopuščal) in se strinjam, da admin/moderator sprejema brezpogojne odločitve. Brez njih reda na forumu ne bi bilo. Ta forum zajema člane iz vse Slovenije in če bi vsak uporabljal svoj sleng ali narečje, ne bi bilo nič berljivo. Če manjka kakšna vejica, ki ni na ključnem mestu pa me ne moti. Glede BAN sem tudi sam to uporabil saj je uporabi tudi namenjen kajne? To velja za takšne primerke kot dotična oseba o kateri govorimo, ki sami ne ugotovijo da v določeno skupnost ne pašejo, drugi se umaknejo brez pompa.
Pa tudi ni nič hudega če o tem malo več govorimo, saj te možnosti v strokovnih temah nimamo.
P.S. Pohvala adminom (štejejo tudi moderatorji da ne bo kdo jezen ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70789.77
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 7:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 9:21 am Naslov sporočila: |
|
|
maxika je napisal/a: |
MarE69 je napisal/a: |
Lep pozdrav!
Pa svojega enojajčnega dvojčka kramerja pozdravi  |
Ne morem verjeti svojim očem, kaj naj bi to pomenilo?
Ali mi lahko drugi pokomentirate Mare69 izjavo, lepo prosim! |
Sta s kramerx-om sošolca?
Objavljata iz istih / podobnih lokacij.... Marsikdaj se "užaloščeni" banani uporabnik vrne pod drugim vzdevkom. Ti si prijavljena v času malo za njebovim ban-om. In še takoj si se zavzela zanj. Seveda je vse skupaj sumljivo. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maxika Član

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2007 11:01 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.07 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 11:18 am Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Lep pozdrav!
Pa svojega enojajčnega dvojčka kramerja pozdravi  |
Ne morem verjeti svojim očem, kaj naj bi to pomenilo?
Ali mi lahko drugi pokomentirate Mare69 izjavo, lepo prosim! |
Sta s kramerx-om sošolca?
Objavljata iz istih / podobnih lokacij.... Marsikdaj se "užaloščeni" banani uporabnik vrne pod drugim vzdevkom. Ti si prijavljena v času malo za njebovim ban-om. In še takoj si se zavzela zanj. Seveda je vse skupaj sumljivo. |
Ne bom komentirala nizkotnih špekulacij in poosebljanj, samo pričakujem odgovor, na katerega očitno nima nihče pravega pojasnila.
Morda ti VolkD, ki se mi zdiš zelo korekten po komentarjih poveš kaj naj to, meni nič, tebi nič, pomeni? Lepa hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 12:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
....Jaz pa v povprečju trikrat dnevno... |
Očitno je med biciklisti več nekulturnih ljudi??
Maxika je napisal/a: |
....Ne bom komentirala nizkotnih špekulacij in poosebljanj, samo pričakujem odgovor, na katerega očitno nima nihče pravega pojasnila... |
Aly je dal zelo dobro pojasnilo: "Objavljata iz istih / podobnih lokacij.... Marsikdaj se "užaloščeni" banani uporabnik vrne pod drugim vzdevkom. Ti si prijavljena v času malo za njebovim ban-om. In še takoj si se zavzela zanj. Seveda je vse skupaj sumljivo."
Takale stvar se je zgodila že ničkolikokrat. Dokazovati nima smisla. Če nisi kramerx, se ne sekiraj.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maxika Član

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2007 11:01 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.07 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa to veste, a me kateri zalezuje, tega ne maram?
Pozabite, ne bom se ukvarjala s tem ker ne bom prišla do dna, sem se pač poskušala vključiti v debato, pa očitno nisem dobrodošla. lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 12:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa to veste, a me kateri zalezuje, tega ne maram? |
Nihče te ne zalezuje, ampak na internetu ne moreš biti anonimen. Vedno in povsod pustiš svojo sled.
..... sem se pač poskušala vključiti v debato, pa očitno nisem dobrodošla. lp |
Seveda si dobrodošla!
Opravičil se bom v imenu Mareta in vseh ostalih. Take vrste špekulacije in ugotavljanje identitete določenega uporabnika se sicer dogajajo v zaprtem krogu moderatorjev. Žal je to prišlo v "javnost". Če nimaš nobene povezave z dotičnim uporabnikom kramerx, potem se ne sekiraj.
Lep dan! _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70789.77
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni