|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kjer je povpraševanje je tudi ponudba...
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Od nastanka foruma do sedaj je na ban listi 40 imen. Toliko smo jih recimo na Mobisuxu "zbrali" v tednu dni v času največje aktivnosti. (takrat, ko sem bil tam moderator) Toliko za primerjavo glede praga tolerance moderatorjev tukaj.
Mimogrede;
Mobisux sedaj žalostno propada . Je tukaj kaj starih obiskovalcev Suxa? Tukaj se nas je zbrala večina aktivne "stare klape" (iz pred ca 6-7 let) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
maxika je napisal/a: |
Morda ti VolkD, ki se mi zdiš zelo korekten po komentarjih poveš kaj naj to, meni nič, tebi nič, pomeni? Lepa hvala |
Ni kaj komentirat, vse je že bilo povedano ! Svoj čas bom raje posvetil tehniki in organizaciji piknika, ki bo v nedeljo z začetkom že v dopoldanskih urah. Vse vas lepo vabim tja, še posebej tebe maxika. Ženska družba v tem svetu tehnike ni ravno najbolj pogosta, zato je še toliko bolj zaželjena. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maxika Član

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2007 11:01 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.07 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 3:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lepa hvala za pojasnila in povabilo volkD, tudi jaz bom raje kaj pametnega počela in ne vtikala nosu, kamor mu ni mesto! Sto ljudi sto čudi, vsem ne more biti prav. Lep dan naprej!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko83 Neznanec

Pridružen-a: Tor 04 Sep 2007 11:08 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 3:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, če lahko še jaz dodam svoje mnenje: absolutno se strinjam z moderatorji o pisanju na forumu v branem in razumljivem slovenskem jeziku (ker drugače ni repa in ni glave). Je pa res, da je ta forum ratal zelo strokoven in po branju sodeč radi pomagate. Imam pa občutek, da s takimi kot sem jaz, ki so totalni laiki (jih pa to zanima) delate malo z rezervo--> kar je razumljivo. Fantje vsa čast Vam ne se sekirat zaradi takih smešnih stvari(umori na elektronik.si) zelo rad berem ta forum, je
pa problem ker nimam dovolj znanja, da bi se lahko vključil v kakšno debato(žal)
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Pet Sep 28, 2007 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Marko, nihče od nas se ni rodil kot vedež.
Sam zase z gotovostjo vem, da sem vprašal veliko stvari in naredil še več neumnosti. Včasih, sem za nasvet prepotoval veliko km, danes pa imam vse to na dosegu roke (tipkovnice).
Četudi ne moreš prispevati odgovorov, lahko prispevaš vprašanja, pa čeprav o elementarni elektroniki in ohmovem zakonu. Iz njih se bo lahko učilo še na stotine drugih, ki jim niti vprašanja ne bo potrebno postaviti. Bodo lahko le brali.
Jezijo nas le tisti, ki poizkušajo s provokacijami zapolniti svoj prosti čas.
Najprej se uporabi iskalnik na tem forumu. Če odgovora na vprašanje še ni, se postavi vprašanje. Če ne moreš do datotek, zaradi premalo objav ali majhne aktivnosti (dobra volja je najbolja je sicer primerna za vse), prijazna beseda vedno lepo mesto najde pri moderatorjih.
Da pa bi se kar tako pustili vleči za nos, pa ni za pričakovati . _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Okt 01, 2007 2:05 am Naslov sporočila: |
|
|
1. Vsi smo otroci (ker se prepiramo zaradi ... česa že?)!
2. Lepo je, da vsi otroci spoštujemo SLOVENSKI jezik.
3. Elektronik.si je strokovni forum. Vsi otroci zaradi tega nimamo prav.
4. Kadar elektronik.si ni strokovni forum, vsi otroci spoštujemo mnenje drugače mislečih, četudi ti niso v skladu z našimi idealističnimi nazori.
5. Sodejujoči otroci zaradi točk 1,2,3,4 prispevajo/mo h kvaliteti foruma.
Izredno sem vesel, da v naši ljubi sloveniji obstaja forum, kjer se kvaliteta ceni, kjer je toleranca na dovolj visokem nivoju, kjer se izmenjujejo mnenja, kjer se izmenjuje znanje, kjer ima vsak pravico do svojega mnenja (četudi so ta provokativna) in kjer se nivo približuje akademskemu.
Zakaj in čemu, bi se forum uklanjal provokatorstvu? Vsaka politična stranka ima svoje pravila in vizijo, vanjo pa se včlani tisti, ki sprejme pravila in mu je vizija všeč. Zakaj bi bilo s forumom potemtakem drugače?
Provokator gor, dol; nekdo je omenil peskovnik. Vsi se igramo v peskovniku, kjer ima glavno besedo... Najmanjši... A vseeno največji. Če sem s svojimi besedami zgrešil... Naj me zabriše s foruma. Vseeno mu gre veliko spoštovanje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni