|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 18, 2004 6:36 pm Naslov sporočila: Zagon XP |
|
|
Lepo pozdravljeni.
Ob zagonu XP-jev, se mi zažene še kopica programov, ki so po moje zagnani brez veze.Vem, da ne vse, nekateri pa sigurno.Zanima me kje določiš zagon programoc ob startu oziroma še iz Win98 msconfig/startup.
LP
Boco
p.s. Mimogrede bi še vprašal če imajo instalacijski Mandrakesoft 9.1.3 CD-ji kakšno vrednost. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Okt 18, 2004 7:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ma nekje v regedit-u je lokacija. Sedaj ne vem na pamet kje tocno. Ce ti nihce ne bo znal odgovoriti jo bom poiskal in sporocil. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Okt 18, 2004 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Funkcijo ter pomen zagnanih programov lahko preveriš tukaj _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejc_ Neznanec

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2004 22:20 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Okt 18, 2004 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi v XP-jih je pod Run funkcija Msconfig, v kateri lahko nastaviš oz. blokiraš vse programe ob startup-u. Obstaja pa še cel kup programov za blokiranje zagonskih aplikacij. Že recimo Ad-Aware ma funkcijo selektivnega zagona (ad-watch, ki je v okviru ad-aware).
LP, Nejc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.28 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Pon Okt 18, 2004 11:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa poskusiš tudi z kakšnim urejevalnikom registra npr. RegSupreme ali jv16 powertools in tam imaš kar dobro (mislim) to poštimano...
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Tor Okt 19, 2004 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na file managerju v Programski paketi, sem pripel datoteko Regcleaner, katerega uporabljam tudi sam in je free verzija z možnostjo nastavitve slovenskega jezika.
Ima ogromno možnosti za urejanje in odstranjevanje raznih elementov.
Vsekakor je dobro, če veš kaj lahko odstraniš ali spremeniš, čeprav ima možnost povrnitve nastavitev. _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni