www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kateri LCD zaslon
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.72
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 6:22 pm    Naslov sporočila:  Kateri LCD zaslon Odgovori s citatom

ker gre moj katodec počasi v maloro se odločam za nakup 22" LCD
gledal sem
Samsung SyncMaster 2232BW
in
Samsung SyncMaster-226BW
ker sem na nekaj forumih prebral kar nekaj komentarjev proti samsungu sem v dilemi

ČE ima kdo katerega od monitorjev naj napiše komentarje
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Ales007
Član
Član

Pridružen-a: Čet 28 Jun 2007 7:18
Aktiv.: 0.54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 7:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem že nekaj časa privrženec Samsunga, zato bo mnenje bolj subjektivno, pa vendar. Sam sem že videl sliko na obeh, sicer nista bila v isti trgovini, da bi lahko bolje primerjal. Ima pa kolega 226BW in ti rečem, da "seka". Do zdaj ni bilo videt nobenih problemov. Mi je pa všeč, da ima možnost zidne montaže, kar pride prav, če imaš LCD preveč pri glavi. Men se zdi "svinjsko" velik. Rabiš pa dobro grafo, če hočeš na tem kaj igrat. Za bolj strokovno mnenje pa, prosim, drugi.

ps: Sam še nisem imel nobenih (potrkam po lesu) težav z Samsung-u.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 7:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a bo gForce 7800GT gnala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Slemi
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29
Aktiv.: 1.63
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 7:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam imam model 206BW. Drugače sem zelo zadovoljen, se mi je pa kmalu po nakupu pojavila modra mrtva pika na sredini ekrana. Vidna ko je na temni podlagi, na svetli podlagi se je ne vidi.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov MSN Messenger - naslov
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz nimam kaj povedat čez Samsung.
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 7:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

na enem forumu sem prebral da imajo Samsungi veliko mrtvih pik in me to mal muči ker nebi rad da mi sredi ekrana sveti kašna bela pikca ko gledam film
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 8:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potem pa ne kupuj LCDja. Vsem pike umirajo.
CarpeDiem
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24
Aktiv.: 1.40
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm. Zanimivo. 22" za 300e.

Meni je že moj 19"-i velik. Ne spomnim se točne kje sem prebral. Vendar se je zadnjič nekdo pritoževal, da je kupil prevelik plazma televizor. Hecne težave.

Vsekakor poročaj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70779.73

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 8:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2007 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slemi je napisal/a:
Sam imam model 206BW. Drugače sem zelo zadovoljen, se mi je pa kmalu po nakupu pojavila modra mrtva pika na sredini ekrana. Vidna ko je na temni podlagi, na svetli podlagi se je ne vidi.

Lp

Imam skoraj isti problem kot ti Mad . Sam imam model 930BF, mrtvo piko pa sem opazil čez kakšen mesec delovanja. Sicer jo imam v levem kotu spodaj a pri delu me ne moti. Včasih se opazi na kakši beli podlagi; npr. v wordu ali beležnici...

Monitor imam že slabi dve leti, od tega je prižgan vsak dan od jutra do poznega večera. Zaenkrat brez pripomb.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
s51zg
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2004 17:35
Aktiv.: 2.27
Kraj: JN76BC - Srednje brdo

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2007 10:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi sam sem si zaželel "malo večjega"... in se odločil za Samsung LCD 223BW. Grafična kartica je NVIDIA GeForce 8800 GTS. Za moje oči imam nastavljeno ločljivost le 1024x768. Osveževanje 75Hz. Zadeva je pri meni cca 3 mesece in seveda deluje BP!

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.69
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2007 11:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Načeloma so samsung LCD monitorji dobri. Imam dva že nekaj let, pa nobenih problemov. Nič mrtvih/živih pikslov. Dobro za programiranje in za pobijanje marsovcev in podobno. Pri večjih dimenzijah (30") je dell boljši.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2007 3:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ker je to moj 1.LCD me skrbi malo kako je s tem WIDESCREEN-om, ker pri enem prijatelju je kvadratek(navaden monitor) postal pravokotnik(widescreen) in črke so bile raztegnjene(široke)
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70779.73

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2007 4:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2007 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aha mu bom povedal
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni