|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
peterkec Neznanec

Pridružen-a: Sre 24 Okt 2007 12:16 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Mota
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 12:19 pm Naslov sporočila: Izdelava ojačevalca (dokumentacija) |
|
|
lp
sem gledal po forumu pa nisem nasel nic kaj sem iskal.
prosil bi ce mi lahko kdo poslje kako dokumentacijo o izdelavi audio ojacevalnika.
ali pa pa saj kake napotke...
se ze vnaprej zahvaljujem
lp _________________ Digital Designs |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slabo si iskal !
Klik
Klik
Klik
Klik
Še je tega, ampak nekaj pa lahko narediš tudi sam... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japek Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50 Prispevkov: 781 Aktiv.: 3.30 Kraj: Radenci
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
morda tole: C200 _________________ 73 de S55WT, Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zodiac13 Član

Pridružen-a: Sre 01 Avg 2007 14:22 Prispevkov: 45 Aktiv.: 0.21 Kraj: Lj-Bežigrad
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 2:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
japek je napisal/a: |
Pozdravljen,
morda tole: C200 |
Izdelal sem ga tudi sam.Deluje odlično.Pa še na japek-ovi strani imaš pcb ter dodatke.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.78 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 8:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
malo več podatkov bi pa lahko dal. Na primer koliko močnega si si zamislil, kakšno kvaliteto, stopnjo kompliciranosti itd...ojačevalnikov je na stotine...lahko recimo kupiš TDA2005, par elementov in imaš stereo 2x12W ojačevalnik ki ...špila kako, je pa odvisno od ušes... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
peterkec Neznanec

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
se opravicujem,glede teh stvari sem nov,in po pravici povedano,glede tej stvari nimam pojma(zato tudi kit komplet)
delam Velleman K4004B audio ojacevalnik
zraven ce pride napajalni del in trafo..zdaj to sestavit ni problem(saj je kitkomplet) no saj upan da bo slo..rad bi samo dobil nekaj informacij o delovanju vezja..ce kateri mogoce lahko kako pomaga (glede tega kitkompleta ce ima kake izkusnje) bi bil zelo hvalezen
ce pa mogoce ima kateri dokumentacijo tega kit kompleta,bi mi lahko posredoval/prodal kopijo
hvala in lp _________________ Digital Designs |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
dokumentacija se nahaja na spletu www.velleman.be sploh bi jo moral imeti zraven. kolikor vidim je to pač enostaven ojačevalnik. Za začetek dober. Vse kar moraš vedetije v navodilih. Pazljivo jih preberi in bo.
http://www.velleman.be/ot/en/product/view/?id=352782
BTW...mnogo ljudi na forumu je zelo "občutljivih" na butalce. Toplo ti priporočam da se preseliš nekam drugam -- mogoče v kak resen kraj zakaj te je pa sram povedati odkod si  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
peterkec Neznanec

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 7:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
najlepse hvala..sej to sem dobil zraven ja..sam problem je zdaj v tem kako se naj napiflam za vsak element kako funkcijo ima..mas kako idejo kje to dobit?
lp _________________ Digital Designs |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
hm...nekje na tem forumu sem zasledil nek link do strani osnove elektronike ali podobno... mislim da ti bo taka stvar še najbolje koristila. za začetek je prva tema v forumu "elektronika za začetnike" že nekaj za branje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni