www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Clio 1994 ...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PaciEnt
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 18 Nov 2007 13:00
Aktiv.: 0.02
Kraj: Brest-Lj

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 1:15 pm    Naslov sporočila:  Clio 1994 ... Odgovori s citatom

Torej avto je clio letnik 94 in zdaj imam problem. Pri avtomobilu je bil menjan motor. Prej je bil 1.2 pa je zaribal. Notri smo dali pa 1.4 in skupaj z motorjem tudi komplet električno napeljavo, ki gre iz motornega prostorja u kabino in še po armaturki.
Zdaj mi stranska vzvratna ogledala nočejo delati .. so pa naknadno dodani, torej skupaj z motorjem in vso to napeljavo. Poleg vzvratnih ogledal pa mi tudi radio ne deluje več.

Dodal sem še slike. Dva konektorja nimam kam uklopit pa niti ne vem za kaj sta.

leva stran (pri vozniku)

desna stran (pri sopotniku)

ČE BI SE DALO BI MI ZELO PRAV PRIŠLA KAKŠNA EL. SHEMA
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PaciEnt
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2007 12:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi eden na forumu ne ve zakaj mi vse to ne deluje ? oziroma ne ve kaj so ti konektorji ki so mi ostali ?

Dajte no ... res rabim pomoč da si tole uštimam.
Nazaj na vrh
tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2007 12:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj dobit kakšen "autodata" in pogledat "električne sheme" obeh modelov in boš kaj hitro ugotovil zakaj so ti ostali...
Nazaj na vrh
PaciEnt
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 1:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lih to je fora k tega ne najdem Confused
Nazaj na vrh
tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 2:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ostal ti je:
- črn pravokoten konektor?
- bel pravokoten konektor
- črn okrogel konektor?

Lahko narediš kakšne boljše slike (makro) teh konektorjev in jih pripneš?
Nazaj na vrh
PaciEnt
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Težko, avto [slovenščina je zame španska vas] skupaj sestavil pa čeprav mi ogledalai ne delajo. Avto pač rabm, da se peljem. Lahko pa prložim še tele slikce, če ti bo kej bolj jasno.

na desni strani pa nimam bolj poslikanga. Aja pa noben konektro ni okrogel Question ne vem iz katere slike si to razbral.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni