www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Butale
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
GJ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51
Aktiv.: 4.17
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 5:48 pm    Naslov sporočila: icon_sad  Odgovori s citatom

Saj to je GENOCID.
Kratko malo je moderator zaradi političnih pritiskov popustil in izbrisal nekaj 100 Butalčanov, oziroma jim je odvzel še zadnje javno zatočišče.

Če bo zvedel za to nekorektno dejanje varuh človekovih pravic, bo moral ukrepati in Evropa bo zopet kazala s prstom na nas. Pa ravno sedaj, ko precedujemo Evropi!

In kaj bo sedaj bolje?
Butalci bodo še vedno butalci le izkazovati se ne bodo smeli več. Zmeda na forumu bo le še večja. Laughing Oziroma, do sedaj si takoj vedel s kom imaš opravka.

Opala..
Ne, ne! Frenki ni bil dosleden, in nekateri Butalci so še vedno na seznamu članov, sem preveril..

LP GJ
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.12
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 6:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Frenki, da te ne bodo tozili IZBRISANI, pa ceprav butalci Laughing
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 7:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz se pa strinjam s Frenkijem.Kvaliteta foruma je visoka in prav je da tako tudi ostane.Skoraj ni teme na forumu ki ne bi bila že obdelana, že z branjem samega foruma dobimo skoraj katerokoli aktualno informacjo glede elektronike, zato pa uspevajo le še take debate, kjer se nikoli ne pride do konca; posvoje je zanimivo ampak čez čas postane moteče zaradi trme in nekulturnega obnašanja nekaterih ljudi.
Je pa tako : že Kardelj je rekel raje goli otok, kot da je cela Jugoslavija goli otok. Dodajam pa še rek: demokracija je za pametne in demokratične ljudi, za ostale je nažalost učinkovito zdravilo diktatura.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.01

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 9:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem na frenkijevi strani.

Če koga paranoja daje v taki meri, da si ne upa napisat niti pokrajine kjer prebiva, naj se sploh ne oglaša, bo še malo bolj varen pred ČrnimiSilami™.
Internet je namreč leglo ZlihSil™, ki komaj čakajo, da koga izsledijo prek IP naslova njegove pipice v svet.

Forum se mi zdi na zavidljivem nivoju in ker takšni "butalci" ne prispevajo k ohranitvi tega nivoja se mi zdi prav, da jih s kančkom diktature opozorimo na demokratično voljo večine Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem tudi na strani moderatorjev (frenki, VolkD) ker je forum res na nivoju.
Zakaj bi neke butale ali Butale ta nivo po nepotrebnem spuščale...
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V redi bi bilo,če napiše okolica......kot je pisal Silvo.Če nočejo napisati točen kraj.
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 9:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borber je napisal/a:
Število članov foruma se je od včeraj na danes zmanjšalo za kakih 1000, če se ne motim.

Za 1159 tistih, ki so skupaj objavili okroglih 0 prispevkov.

borber je napisal/a:
Bojim se, da so razlog tudi rdeče Butale.

Tokrat črne - rdečih se bom šele lotil. Da ne bo kakih politično obarvanih debat lahko računaš, da bom udaril tako po črnih kot po rdečih.

Dve leti in pol si že član foruma, kje so bili pa tvoji predlogi in pripombe takrat, ko so se spremembe uveljavljale?

Edini razlog da je tale debata še odklenjena je v tem, da si se lotil neposredno mojega ravnanja, sicer bi v skladu s pravilom št. 7 tema in ti že pokasirala svoje. Zavedam se svojih minusov in dejstva, da delam tudi napake. Način, ki si ga izbral da mi to poveš pa je po mojem mnenju vsaj netakten, če ne še kaj drugega. Obmetavanja z duševno motenim zaničevalcem v taki obliki še nisem srečal ne v vsakdanjem življenju, ne na spletu.

Privzeta vrednost za kraj v profilu novoregistriranega člana foruma bo ostala nespremenjena! Spremenil pa bom postopek pri ravnanju z novoregistriranimi. Kraj v profilu ostaja neobvezen in kdor tega ne želi navesti bo pač privzeto pobrisal in zadeva rešena. En teden po registraciji pa uporabniški račun, kjer bo kraj ostal privzet leti v smeti. Kar dober "where" kriterij.

Kar se mene tiče je debata zaključena. Temo bom pustil odklenjeno za kak konstruktiven predlog, če pa bo kakorkoli zavila v kako brezplodno debato gre pod ključ.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.41

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2007 10:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bi spremenil polje v obvezno, dodal bi pa možnost, da se vpiše ime kraja, ki ostane skrito (= butale, recimo). Karkoli drugega bi se prikazalo v profilu in forumu...
bojans
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52
Aktiv.: 5.58
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 08, 2007 11:40 am    Naslov sporočila:  Ker nekatere moti. Odgovori s citatom

Ker nekatere moti sem spremenil svoj profil. Vendar še vedno obstaja beseda BUTALE.

Zakaj?

V EU si nekaj zmislijo, da bi bilo dobro enkrat naredit, naši Butalci v vladi pa takoj lop po nas.

Naj pojasnim?

Kadim torej?
Naj citiram?
Vsi drugačni, vsi enakopravni.
Nikotin +++ škodljivih snovi je edina legalna droga. Pa pustimo to. Pač moj problem, ne?

Takse za vstop v mesta. Predlog 50 EU vsakič Shocked Ta pa zadane vse, a ne?

Promet povzroča cca 30% onesnaženja s trdnimi delci (dizel motorji!).
Hočem povedati samo to, da naši voditelji rešujejo probleme na napačnem koncu, hkrati pa samo iščejo $$$.

V Londonu že imajo takso za vstop. Zanimivo pa je, da se onesnaženost s tem ni kaj prida zmanjšala. Proračun se pa je "zmanjšal" Wink.

Včasih smo rekli, da zakone pišejo v BG, berejo v ZG, izvajajo pa v LJ. No ja zdaj si nekaj zamislijo v Bruslju, v SLO pa, ker smo bolj papeški od Papeža hitimo z "implementacijo" Very Happy . Če citiram Cankarja:"Hlapci, za hlapce rojeni".

Pa ne me razumet narobe. Sem za varčevanje in proti onesnaževanju.
Mislim pa, da je treba najprej prisiliti velike onesnaževalce k zmanjšanju potem lahko tudi male.

Te naše zemlje nismo dobili v dar od naših prednikov, ampak v posojilo od naših potomcev. Pustimo jim kaj lepega. Ukrepajmo zdaj! Misli globalno, deluj lokalno. Vsak lahko pri sebi kaj stori. Wink

A ja, pa še nekaj. Samo spomnim.
Toliko je bilo govora o ozonski luknji pred leti, ?????. Trdni delci so danes problem! Da se pa led tali na tečajih, to pa nikogar še ne zanima.

Pa lep dan vsem!
Bojan
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 08, 2007 11:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bojans, tule si na tehničnem forumu. Pusti politiko. Lahko pa jo implementiraš kje drugje, kjer bo tvoje dejanje imelo kako korist.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni