www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

enostavni radijski sprejemnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pic1n4001
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 30 Nov 2007 9:52
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 03, 2007 9:14 pm    Naslov sporočila:  enostavni radijski sprejemnik Odgovori s citatom

Lep pozdrav, sem novi član na tem forumu, začetnik v elektroniki.
Zanima me,če ima mogoče kdo doma kakšen načrt od enostavnega radijskega sprejmnika (FM), ki bi ga lahko jaz doma sestavil,spajkal.
Rabim nekaj da špila v delavnici, škoda mi je pa kupit nov radio za v delavnico.
Hvala za kakršen koli načrt. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
not perfect
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Nov 2007 17:49
Aktiv.: 1.03

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 03, 2007 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na ta naslov je bilo kar veliko tem, uporabi funkcijo IŠČI(http://www.elektronik.si/phpBB2/search.php)
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70797.74

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 03, 2007 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
pic1n4001
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 30 Nov 2007 9:52
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 12:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hvala vam za trud, me je kar sram da nisem prej poklikal Sad , ko zdele vidim kak enostavno se to najde
Nazaj na vrh
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 12:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko je tema ravno o radijskih sprejemnikih, me zanima do kdaj bo klasična analogija sploh delovala? Nekje sem slišal da se jo leta 2010 ukine in od takrat bo le DAB. Sem se že skoraj lotil nekega radijskega sprejemnika, pa me je ta novica odvrnila od projekta.
Nazaj na vrh
Gavran
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16
Aktiv.: 1.75
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 5:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.nxp.com/acrobat_download/datasheets/TDA7000_CNV_2.pdf
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni