www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Daljinsko centralno in alarm pri Hyundai Lantri

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
uros
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 17 Dec 2007 21:36
Aktiv.: 0.02
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2007 9:46 pm    Naslov sporočila:  Daljinsko centralno in alarm pri Hyundai Lantri Odgovori s citatom

Živjo, problem je naslednji, daljinsko centralno zaklepanje z alarmom pri Hyundai Lantri mi kar od enkrat ne dela več. Na daljincu se lučka prižge, če pritisneš nanj, baterijo sem tudi zamenjal, samo avto ne reagira. Sad Daljinsko centralno z alarmom je po mojem original Hyundai. Vse skupaj sem moral ugasniti. Ali mogoče kdo ve, kaj je narobe, je mogoče že kdo imel enak problem.
Za odgovore "pojdi na original servis" se že vnaprej zahvaljujem (ne hvala).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2007 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hyundai kolikor vem nima ( no vsaj pred leti je bilo tako) svojih alarmnih naprav. Na moji Lantri je bila vgrajena Sikura, vgradili so jo v Sloveniji, za katero pa moram reči, da je bolj kot ne poden. Običajno sta priložena dva daljinčka. Če z enim ne dela, poskusi še z drugim. Vem, da obstaja neka procedura, da sistem spozna daljinca. Čisto mogoče je, da sta se sprejemnik in oddajniček rahlo "zgubila".
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
uros
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 17 Dec 2007 21:36
Aktiv.: 0.02
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2007 2:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

"Na moji Lantri je bila vgrajena Sikura, vgradili so jo v Sloveniji, za katero pa moram reči, da je bolj kot ne poden." imaš prav sem bil na servisu in pravi da so naknadno vgrajevali pri sikuri, da je poden se popolnoma strinjam. Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
bor
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 24 Feb 2008 1:06
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 9:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri nekaterih vozilih (npr. opel), se sinhronizira daljinec tako, da obrneš ključ v kontaktni ključavnici in nato pritisneš (v roku 30 sek) na gumb daljinca. Ne vem pa če bo to delovalo pri tem alarmu.

P.S. Poskusiti ni greh

l.p. Borut
Nazaj na vrh
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.87
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 11:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Treba je posikati sprejemni modul, tam bi morala biti tipka, ki ima funkcijo branja/iskanja daljinca in programiranje sprejemnika na zaznan daljinec. Moj sodelavec je kupil rabljen avtomobil in daljinsko ni delovalo. Zadevo je usposobil na tak način kot sem opisal.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni