|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2003 8:49 pm Naslov sporočila: Način pisanja na forumu... |
|
|
Frenki,
Glede na to, da se število članov foruma povečuje bi predlagal, da nekje nove obiskovalce opozoriš naj pišejo vsaj v normalno razumljivem jeziku ne pa v neki popačeni internetni slovenščini. Predlagam tudi, da odpreš en "koš" ali nekaj podobnega kot si že naredil "smeti", za morebitne uporabnike, ki tega ne bi upoštevali. Neprimerne poste bi pač premanili ter zaklenili tja. Forum je bil do sedaj na nekem normalnem nivoju kar se pisanja tiče, sam pa upam, da bo tako tudi ostalo .
P.S.
Tukaj ne gre za kak toporišičev pravopis gre le zato, da je napisano v normalno razumljivem jeziku.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2003 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam. Zadnje čase sem sicer parkrat že potegnil nekaj potez ampak sem vseeno upal da bodo zgledi vlekli in ker nekih ekstremov ni bilo je stvar ostala ob strani. Sam nimam nobene želje po prebiranju nekih skropucal pri katerih porabiš ogromno časa samo za "dešifriranje". Tule niso cilj rekordi ali tekmovanja v smislu "čigavo sporočilo bo večje skropucalo". Niti jaz nisem pristaš Toporišičevih "tlačenk, ...", mislim pa da je nekega normalnega nivoja izražanja sposoben vsak.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
castro Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.30
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2003 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam to absolutno podpiram; pa sploh ne v tem smislu, da je potrebno pisati slovnično pravilno, pač pa v tem, da se spoštuje neka kultura (tudi strokovnega) komuniciranja.
Nenazadnje je to forum (podobno kot konkurenčen forum - brez zamere obema), v katerem je uskladiščenega toliko ZNANJA, kot ga ne premore nobena strokovna knjiga, priročnik, revija. In prav to slednje je potrebno negovati.
LP, Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2003 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam. _________________ LP,
Boštjan M.
Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 14:54 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.76
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2003 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz podpiram normalno slovenščino na forumu , bi pa predlagal ,da se za začetek takega pisca zaprosi ,da svoj prispevek popravi, tako da bo berljiv.Če pa ne bo pomagalo , pa ga damo na stran. Predlagam tudi da na take prispevke odgovorimo z prošnjo , po "prevodu" da bi lahko pomagali  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2003 6:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pravila - predlog je objavljen. Predlagam, da morebitne komentarje in sugestije napišete tukaj. Če bo potrebno jih bomo dopolnili ali popravili.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
buco Neznanec

Pridružen-a: Ned 17 Feb 2008 23:11 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: GORENJSKA
|
Objavljeno: Pon Feb 18, 2008 12:35 am Naslov sporočila: Zdravo! |
|
|
Kljub temu, da imam par prispevkov, mi sistem ne dovoli odpreti slikovnih prilog.
No ja, jaz sem se poskušal držati forumskih pravil. Pa me zanima, kako naj sistem oz. admina prepričam, da...... mi dovoli odpiranje.
Količek pod roko pa v Žiri?
Lep pozdrav!
Stalna potapljaška stranka,
buco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Feb 18, 2008 12:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Očitno nisi dobro prebral pravil. Še enkrat prebreri 6. točko  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni