www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ukrepanje zoper fake oglase (ne reklame)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.10
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2025 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

v.j. je napisal/a:
twom je napisal/a:
a nimaš drugega dela?

Mr. Green ne, nimam Cool
twom je napisal/a:
Vprašanje je bilo kratko in jedernato. Sem ga tudi odebeljil. Ostalo ni debata te tema, oziroma naj nebi bila.

Smo ti odgovorili, čeprav se nisi nedvoumno izjasnil, kaj točno bi sploh rad in nisi dal nobenih konkretnih podatkov, smo razbrali "med vrsticami". Tema se pogosto razvije in razširi...
twom je napisal/a:
Sicer sem upal, da kdo kaj odgovarja za svoja dejanja.

Še 1x ...
v.j. je napisal/a:
Ja? kdo pa je tisti "kdo" ki naj odgovarja za svoja dejanja?

twom je napisal/a:
Dorijan je napisal/a:
Firefox z uBlock ali add block plus je rešitev za to iz tvoje strani
uBlock blokira reklame na spletnih straneh (reklame != oglasi) in nima nič z oglasi na bolhi.

uBlock dela (blokira) v ozadju še marsikaj, kar pripomore k varnosti, poleg reklam blokira tudi piškotke za sledenje in povezave na nekatere nevarne strani, tega sploh ne opaziš, če se ne poglobiš. Vse je odvisno od nastavitev.

Čisto dovolj jasno je napisano kaj želim. Kako lahko ukrepam zoper ponudnika spletnih oglasov. Pa ti napiši kaj bi moralo biti bolj natačno definirano.

Kdo? Verjetno odgovorna oseba, lahko tudi pravna. X, FB in podobni morajo odstranjevati sovražen govor. Če ne odstarnijo domnevam da nekdo odgovarja. In zato so sporočila s sovražnim govorom odstranjena brez da jih rabiš prijavlati.

Na žalost izgleda ni takega zakona za "fake" oglase. Izgleda da ni problem za družbo da se dovoljuje kraje, samo da ni sovražnega govora.

Tudi za prepotentneže polnih samih sebe nič ne obstaja (k berem tvoj prispevek v verigah za bicikle, mi gre prav na bruhanje kako zelo samovšečen, aroganten in prepotenten je lahko nekdo v svojem pisanju)

Sicer imam pa željo, da se ne spotikaš v mene, in da ne pišeš v teme ki jih odprem jaz. HVALA TI.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 232 dni