|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drcine Član

Pridružen-a: Sob 11 Avg 2007 13:22 Prispevkov: 97 Aktiv.: 0.45 Kraj: Moravče
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 11:23 pm Naslov sporočila: Električna shema Renault Clio l.94 |
|
|
Pozdravljeni
Zanima me, če kdo ve kje bi se dalo dobiti električno shemo za Renault Clio letnik 1994. Avto ima vso dodatno opremo (el. pomik stekel, el. nastavitev ogledal, meglenke...)
Zelo bi bil hvaležen, če bi dobil to shemo.
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Ned Feb 08, 2009 5:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno je shema v programu Autodata, vendar ga nimam na tem računalniku. Poglej še malo po netu.
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.otkar Član

Pridružen-a: Ned 26 Nov 2006 22:31 Prispevkov: 30 Aktiv.: 0.13 Kraj: nekje ob reki savi
|
Objavljeno: Ned Feb 08, 2009 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če boš napisal zakaj rabiš, ti lahko pomagam,-o ??
_________________ mislim, da imaš zamašeno žico ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drcine Član

|
Objavljeno: Ned Feb 08, 2009 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Trenutno mi ne delujejo meglenke, problem nastaja tudi z ventilacijo (deluje ali pa ne)... Pa še zanimajo me kako je razpeljano kablovje po avtu.
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cfrik Član

Pridružen-a: Sre 24 Jan 2007 16:15 Prispevkov: 39 Aktiv.: 0.17 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Tor Feb 10, 2009 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pod pokrovom motorja imaš na šasijo priključen cel komplet kablov, ki so preko enega vezani na maso. Najprej preveri te stike, saj če imaš problem z občasnim delovanjem in ne delovanjem, je lahko težava v slabem stiku. Imekl sem podobne probleme na več tipih avtomobilov. Luči so delale ali pa ne, električni pomik stekel je delal kot se mu je zljubilo, armatura se je vklapljala in izklaplajala itd. To se mi je dogajalo pri "Italijanih" in "Francozih". Sem najprej nekaj stvatri zamenjal, potem pa se mi je posvetilo, da bi lahko bil problem drugje in to v skupni masi.
LP Samo
_________________ lepo je imeti poklic in hobi na istem področju vendar je časa premalo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drcine Član

|
Objavljeno: Sre Feb 11, 2009 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor bom poiskusil s to skupno maso, pa da vidimo, če bo stvar potem delovala. Še nekrat hvala.
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sre Feb 11, 2009 4:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Našel sem samo tole za motorni računalnik in naprave priključene nanj.
Lp
Opis: |
Shema motornega računalnika |
|
Velikost datoteke: |
48.77 KB |
Pogledana: |
44 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.otkar Član

Pridružen-a: Ned 26 Nov 2006 22:31 Prispevkov: 30 Aktiv.: 0.13 Kraj: nekje ob reki savi
|
Objavljeno: Pet Feb 13, 2009 4:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem ventilatorja imaš v konektorju, ki je nataknjen na upore za ventilator, nahaja pa se v prostoru kjer imaš dvigalko. Malo pocukaj kable, medtem ko bo deloval, pa boš slišal spreminjanje ali celo odpoved ventilatorja.
Nalotaj kable na konektor in zadevo boš trajno rešil.
Meglenke pa imaš en konektor za levim blatnikom, kjer se spaja kabel od obeh meglenk z inštalacijo od avta.
Za vsak slučaj pa prvo preveri konektorja na samih meglenkah. Tudi ti se zelo radi >zamašijo<.
LP
_________________ mislim, da imaš zamašeno žico ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni