|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:17 pm Naslov sporočila: Cudno obnasanje foruma (sveze razprave) |
|
|
Zadnjih nekaj dni se teme na levi strani ("sveze razprave") ne obnasajo vec tako, kot so se prej. Prej se je dalo odpreti eno okno brskalnika s prvo stranjo, kjer je bil tudi spisek tem z rumenimi pikami, in potem od tam z "Open in new window" odpreti vsako temo.
Zdaj odpre v vecini primerov samo eno temo, za vse ostale pa napise da ni nobenih novih sporocil od zadnjega obiska, ceprav ima tema rumeno piko in ocitno tudi nova sporocila. Zelo redko (recimo enkrat na 20 poskusov) odpre vec kot eno temo, preden zacne protestirati, a tudi takrat ne odpre vseh, kjer so novi odgovori.
Se to dogaja se komu ?
Je kdo od administratorjev saril po kaksnih nastavitvah, ki bi lahko vplivale na to ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni sedaj dela normalo. Včeraj zvečer pa mi levi menu sploh ni delal. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 4.00 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Od danes se tudi meni to pojavlja. _________________ Roke spadajo k telesu, ne k delu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bom slaba referenca, čeprav pri meni zadeva dela. Po nastavitvah se ni delalo nič. Hipotetično bi lahko bilo kaj s piškoti, ker je bila preusmerjena domena elektronik.si .
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je do spremembe domene prislo precej prej. Tole tezavo opazam sele zadnjih nekaj dni, vsekakor pa ne dlje kot en teden. Zadnja dva dneva se pojavlja prakticno non-stop, pripisal sem jo zmedenemu brskalniku (je bil dolgo odprt z nekaj stranmi, katere sem potreboval), a je bilo isto potem, ko sem vse zaprl in ga ponovno zagnal.
Tudi pri meni se ni spremenilo nic - isti OS, isti brskalnik, se racunalnik ima najbrz uptime daljsi, kot je obdobje pojavljanja te tezave Sistemska ura streznika se tudi ni premaknila, predvidevam ?
Bom pobrisal piskotke in poskusil ponovno. Problem je, ker se mora nabrati nekaj novih sporocil, da sta vsaj dve "rumeni" temi, sicer se niti ne da preizkusiti (ce je samo ena, potem vedno deluje OK). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa ti naredimo dve piki  _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Krampus, daj se eno v to temo, sem kliknil nanjo ko je bila samo ena.
Vmes sem pobrisal piskotke, dokler nisem prijavljen so vse teme rumene in vse ocitno deluje tako, kot bi moralo.
Iz neznanega razloga si racunalnik v prvo ni hotel zapomniti mojih podatkov, ceprav sem obkljukal, da naj me vsakic prijavi avtomatsko. Na sreco je v drugo delovalo, sicer bi bilo precej neprijetno  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igor_k Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44 Prispevkov: 1011 Aktiv.: 4.27 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Enako se dogaja tudi meni. Odpre samo prvo temo, za ostale napiše da ni novih objav od zadnjega obiska. To se dogaja zadnje tri dni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj tipkati pa veš že na pamet , evo še eno piko _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potrebni sta vsaj dve (denimo ena od te teme ter se en vic ali kaj podobnega).
Ravnokar sem opazil tudi to, da me stari bookmark spet pripelje tja, kamor je vodil pred zamenjavo domene, torej na prvo stran foruma, z originalno domeno. V vmesnem casu me je pripeljal na prvo stran portala, ne na forum. Za to najbrz ni odgovoren izbris piskotkov ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.69
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi meni se je to dogajalo, ne samo med svežimi razpravami, ampak tudi med novimi objavami od prejšnjega obiska. Sedaj deluje normalno. Začelo se je precej vzporedno z preusmeritvijo nazaj na staro domeno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Jun 15, 2009 12:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni se je to večkrat dogajalo na tem forumu. Preprosto stran osvežiš in deluje normalno, le svežih objav več ni (rumeni gumbki so spet modri). _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Pon Jun 15, 2009 1:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaze, da zdaj vse deluje OK. Ce ni nihce drug nicesar spreminjal, potem je ocitno pomagal izbris piskotkov ( ). Poskusite tudi drugi, ki imate isti problem. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 4.00 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Jun 15, 2009 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat je napisal/a: |
Kaze, da zdaj vse deluje OK. Ce ni nihce drug nicesar spreminjal, potem je ocitno pomagal izbris piskotkov ( ). Poskusite tudi drugi, ki imate isti problem. |
Tudi pri meni deluje  _________________ Roke spadajo k telesu, ne k delu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30 Prispevkov: 1234 Aktiv.: 5.67 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Pon Jun 15, 2009 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni je začelo delat samo brez brisanja biškotv. _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni