|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
blaz Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 22:33 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.09 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2005 2:02 am Naslov sporočila: Bluetooth slusalka+P800 |
|
|
Na noben način ne znam vzpostaviti povezave med Sonyericsson P800 in Bluetooth slusalko. Sicer oba elementa se "sparita" ampak potem ni na slusalki nobenega odziva na prejete oziroma oddane klice. Mi kdo zna pomagat?
Drug problem pa je vzpostavljanje povezave, med telefonom in bluetooth vmesnikom, da bi uporabljal aktivno ADSL povezavo preko vmesnika na racunalniku s programom opera?
Ce tema ni v pravem podforumu se administratorju opravicujem in se mu zahvaljujem za prestavitev teme. _________________ lp blaz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
monaco Član

Pridružen-a: Sre 06 Jul 2005 21:12 Prispevkov: 254 Aktiv.: 1.07 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Sob Dec 17, 2005 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
SonyEricssoni imajo takšne težave z Motorolinimi slušalkami. Kaj imaš za eno slušalko? Jo imaš med moja prostoročna oprema (nekaj podobnega najdi na P800).
Če prav razumem, bi ti rad p800 povezal preko BT s PCjem in potem npr iz postelje srfal preko adsl. Treba je spremenit par nastavitev, dokaj zapleten postopek. Ne vem ti svetovat drugega, kot da malo poiščeš po spletu, ker sem že na večih straneh to zasledl, samo zdaj te res ne vem kam konkretno usmerit. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
manijak Član

Pridružen-a: Pon 22 Avg 2005 20:19 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2005 12:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej ce imas slusalko ki bi delala s tvojim mobilnikom. _________________ LP Jan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blaz Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 22:33 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.09 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2005 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slušalka je enkrat že delala na tem telefonu, ampak sem potem formatiral kartico in posledno s tem vse nastavitve . Slusalka je neke korejske tovarne.
Glede povezljivosti telefona+PC sem tudi sam ze nekaj bral po internetu vendar sem se vedno zgubil z nastavitvami.
Vseeno hvala za informacije. _________________ lp blaz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni